Miért van az, hogy itt a GYIK-en, egymásra jobban számíthatnak az emberek, mint a való életben a "nagy" álbarátokra?
pl. bármelyik haverommal próbáltam megbeszélni valamit, legyen szó lelki állapotról, problémáról, akkor ők elfordultak tőlem és konkrétan *rász*rtak a fejemre. De az itteni vadidegen emberekben sokkal több a szeretet és a segítség, mint azokban akiket elvileg a barátaimnak tartok. Ez annyira érthetetlen számomra!
Jah És B. U. É.
19/L
Én sok lelki problémán vagyok túl,sok itteni bajban lévőn próbáltam kicsit segíteni,nem szeretből,hanem mert jobban értem a lelki problémákkal küzdőket és empatikusnak tartom magam.
Keress megértőbb barátokat,akik figyelnek a lelki dolgaidra is,ennyit kell csak tenni.
Azért itt is nagyon sok a troll, és a beszólogatós válasz.
Azért akadnak értelmes, és segítő kész válaszok is.
Baráti körömben is elterjedt, hogy a problémákról ne beszéljünk, mert akkor egy sírákozó ember vagy, és különben is a pozitív gondolatok segítenek, ha panaszkodsz akkor már nem vagy pozitív. Ezért nem akarom a siránkozásaidat hallgatni, mert a gondolatnak teremtő ereje van...
Így tényleg nem lehet velük a lelkiállapotról beszélni, pláne nem problémákról. Azt tarom, hogy bajban ismerik fel egymást az igazi barátok, ha ők így állnak hozzám, akkor nem azok, de még nem is haver.
mert a nagyvilágban sokféle ember van, vannak akiknek semmit nem jelentenek ezek a dolgok.
ide pedig (mármint ebbe a kategóriába) főként olyan emberek járnak, akik már átéltek hasonlót, és tudják mennyire nem jó ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!