Ha a diákok betörnek a parlamentbe, akkor mire számíthatnak?
Nem törnek be, annál kimértebbek hiába diákok, értelmesen akarják elérni az igényeiket, nem lesz itt 56' 2012-es kiadásban
Ahogy bemennének, úgy ki is jönnek szépen, elhiheted nekem
Nem radikális csoportról van szó, akik autókat gyújtanak ki, meg verik széjjel a kapu bejárókat
Arra ott volt az MTV-s sztori
20/F
"A kormány felajánlott egy tárgyalást, de a diákok képviselői nem mentek el!"
Oda ne rohanjak, milyen kedves a kormány. Eddig nem jutott eszükbe az érintettekkel konzultálni?
Ha erőszak mentesen bemennek, akkor azt mondom belefér, nem vagyok híve randalírozásnak, de egy ilyen megmozdulás kicsit felébresztené Orbánékat is. Lehet józanul is bemenni a Parlamentbe.
Amúgy meg..
A kormány felajánlott egy tárgyalást, de a diákok képviselői nem mentek el! No comment! Ezek csak bulizó huligánok. Anyuci pénzéből egy jót randalíroznak.
A HÖOK, és a többi szervezet nem egyszer hívta konzultációra Hoffman Rózsát, egyszer sem ment el. Innentől kezdve tárgytalan amit írtál.
Csak Gyurcsánt tudom idézni azzal hogy mi lesz a hőzöngés vége.
"Lehet tüntetni a Parlament előtt. Lehet. Aztán előbb-utóbb megunják. Hazamennek."
"mert ez a hőzöngés mire lesz megoldás? a főtéren verik magukat és utána?"
Miért szerinted mit kéne csinálni? Ülni otthon szép csendben, és várva hogy egyszer hátha jobb lesz? Vicc, hogy szerinted meg kéne változni a mentalitásnak, hát pont te mondod? Úgy nem fog változni semmi, ha nem "hőzöng" senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!