Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a diákok betörnek a parlame...

Ha a diákok betörnek a parlamentbe, akkor mire számíthatnak?

Figyelt kérdés
nézem az élő közvetítést, sokan skandálják, hogy menjünk be, menjünk be, meg hogy magyar rendőr velünk van, magyar rendőr velünk van. Mi lenne, ha betörnének a parlamentbe?
2012. dec. 12. 19:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

"Kossuth tér: Kb. ötszázan ugrálnak azt üvöltve, hogy: „Ki nem ugrál, Hoffmann Rózsa, hej, hej!”"

"Kossuth tér: Most éppen azt skandálják, hogy: „Gyáva Viktor!” Focimeccs- és gólyatáborflash!"

A kemény támadó mentalitású ifjúság. Hú itt olyan világmegváltás, lesz hogy IHAJ!

2012. dec. 12. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

20:22, ott a pont. Egész eddig ezt csináltuk, ültünk szépen nyakig a szarban és még örültünk is neki, milyen jó meleg.

Minimum egy kormányirtás kellene. 19:59-nek és 20:26-nak meg ment gerincből a mínusz.

2012. dec. 12. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Aztat tudom hogy franciában is vót diáktüntetés oszt végül a kormány engedett.A Diákság a legerősebb társadalmi réteg minden civilizált országban mert övék a közeljövő.Kérdés hogy meddig hajlandóak elmenni-békés eszközökre gondolok."Összetartás,Kitartás:ez vezesse Népünk"-nem ideillő idézet :)
2012. dec. 12. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:

20:06:

"A kormány felajánlott egy tárgyalást, de a diákok képviselői nem mentek el!"

Orbán már megint hazudott, ilyenről szó nem volt. Nem volt semmi tárgyalás meg meghívás.

2012. dec. 12. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Tudom, le leszek pontozva, de én is egyetemista hallgató vagyok, és marhára nem fogok kimenni egy ilyen ugrabugrálásra. És nem azért, mert inkább ülök itthon szépen csendben, mert mikor olyan esemény volt, akkor kimentem én is, de ez a Hallgatói Önkormányzatok Országos Szervezete egy vicc. Összevissza beszélnek, ami nem érdekelne, csak az a gond, hogy az én nevemben teszik.

Szerintem az országnak van ennél nagyobb baja is, minthogy lecsökkentik a keretszámokat. Nem értek vele feltétlenül egyet én sem, de nem látom ezt egy ekkora problémának. Sőt, én inkább egyes helyeken még jobban lecsökkenteném, és a kamu főiskolák kamu szakjait meg bezáratnám.

Érdekes, mikor bevezették a bolognai rendszert, akkor nem ment ki senki tüntetni, pedig ha valamivel, akkor azzal tették tönkre a felsőoktatást!

2012. dec. 12. 21:54
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

"Ti anyáztok, ahelyett hogy támogatnátok őket."

Mért kéne őket támogatni?

2012. dec. 12. 23:07
 17/18 anonim ***** válasza:

A diákság nem fogja azt csinálni, amit anno a csőcselék. Ahhoz a magatartáshoz kell egy alacsony IQ-szint, ami hál'Istennek még nem olyan gyakori a felsőoktatásban. Vagy ha igen, akkor a képviselői "mindegy nekem már egyetemista vagyok!" felkiáltással szépen otthon maradnak.

A diákok - jól mondták előttem - kimértebbek annál, hogy kukákat és autókat gyújtsanak fel és ostrom alá vegyenek egy középületet. És a kormány is tudja, hogy ha rohamrendőröket enged a diákokra, akkor nincs tovább, akkora erkölcsi (és valós) bukás ritkán fordul elő. Ha a diákok céltudatosak és kitartóak maradnak, és Orbán nem visszakozik, komoly gondok lesznek.

2012. dec. 12. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:

A világon semmi nem lenne. Ez kb. olyan, mint régen az "aki fején a korona van, az a király" elv.

Csak jól elővennék őket később, a kormány pedig játszi könnyedséggel előnyt kovácsolna belőle magának, szimpátiát keltve maga iránt az erőszakkal szemben. Nem tudnának eredményt elérni, ha pedig igen, azt utólag illegitimnek nyilvánítanák. Minél több erőszakot alkalmaznak, annál jobban vágják a fát a saját ügyük alatt.

De szerintem nem fognak betörni, ilyen hülye ötleteik csak a csőcseléknek vannak, nem a diákoknak.

2012. dec. 13. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!