Egy visszahúzódó nő hogyan tud boldogulni az életben?
Leírás alapján melankolikusnak tűnsz.Nem tudom milyen munkára akartál jelentkezni,de az ilyen emberek általában a tudománnyal,művészetekkel foglalkoznak és belegondolva tényleg ilyesmi munka való nekik.Általában kreatívak,dús a fantáziájuk,jó az elemző képességük,több oldalról közelítik meg a dolgokat,stb.(kivételek ugye vannak).Nem tudom,hogy mi érdekel,de szerintem nem ártana utána járni,hogy jó vagy-e valami tudománnyal vagy művészetekkel foglalkozó munkákban
"egyre értéktelenebbnek érzem magam"
Próbálj meg egy kis önbizalmat szerezni,állítólag a küzdősportok nagyon jók erre
Ahogy a kettes mondta, előbb érdemes lenne a munkát helyre tenni. Olyat kell találnod, ami illik a személyiségedhez, és ha sikerül ezt kivitelezned, akkor bekerülsz majd egy új társaságba is, ahol nem akkora baj, ha lassan oldódsz, mert rengeteg időt fogsz ott tölteni.
Milyen munkát képzeltél el magadnak?
"első ránézésére mindenki megállapítja rólam"
Megpróbálhatnál a megjelenéseden is változtatni egy kicsit, azzal is lehet hatni a lelkiállapotodra és mások első benyomása is pozitívabb lehetne. Egy-két új, vidámabb ruhadarab, új frizura, ilyesmi. Ha jobban érzed magad a bőrödben, a külvilággal is jobb a kapcsolatod, ha csak pl. megjegyzi valaki, hogy jó lett a hajad, már van is beszédtéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!