Az a bajom, hogy egyszer vagy visszahúzódó beszélni képtelen ember vagyok vagy ennek a szöges ellentéte, amikor átesek a ló túlsó oldalára és bohóckodom mindenkivel és beszélem a hülyeséget. Hogy tudnám elérni a közép utat?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy ezekkel a viselkedésekkel barátságot tudtam kialakítani, de sajnos párkapcsolatot nem, és szeretném elérni a középutat. Vagy sajnáltatom magam mindenkinek állandóan a negatív érzelmeimmel vagy játszom a hülyét.2012. okt. 23. 11:18
1/8 anonim válasza:
én is így vagyok, és alkohol hatására átlendülök arra az oldalra amit írtál.
Lányokkal meg az a gondom ha nem viselkedik velem kedvesen nem mutat érdeklődést felém én nem tudok elkezdeni csak úgy közvetlenül beszélgetni.
Szórakozó helyen is odamegyek csajhoz és kb a semmiről nem tudok beszélni vele.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak az a vicc, hogy semmit se iszok, és nem is fogok, mert nem szeretem. Anélkül csinálom ezeket.
2012. okt. 24. 14:49
3/8 anonim válasza:
A sajnáltatás az nagyon rossz, azt hagyd el. Viszont a többi, az OK, nem baj hogy ilyen is, olyan is vagy. Majd idővel kialakul a tempód, de nincs az megírva, hogy nem változhat a hangulatod, hiszen a napok sem egyformák, meg az évszakok sem.
4/8 anonim válasza:
Én is így voltam, nekem is problémám volt ezzel, de idővel meg lehet tanulni kezelni. Eleinte nagyon kell figyelni, hogy a megfelelő helyzethez megfelelő legyen a hangulatod, de meg lehet tanulni, mikor hogy tanácsosabb viselkedni. egyébként nem baj, ha az ember vidám is tud lenni, meg komoly is, csak meg kell tanulni jókor jó hangulatban lenni!
5/8 anonim válasza:
Dettó ilyen vagyok mint te, Kérdező, csak nekem fordítva van: férjet tudtam szerezni, barátokat nem :(
6/8 anonim válasza:
azt mondják, a depresszió tünete az ingadozó hangulat.
7/8 anonim válasza:
Maradj a "túlsó oldalon", legalábbis egy jó ideig. Aztán majd lassan kinövi magát a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!