Őszintén! Van úgy, hogy 2-3 napig nem fürdesz/zuhanyzol és nem mosol fogat?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok, légyszi!Köszi2009. aug. 28. 20:44
31/38 anonim válasza:
Névtelen az oldal, vagy nem, és kikérem magamnak, hogy büdös lennék.xD
Minden nap szoktam zuhanyozni, valamikor kétszer is. Meg is őrülnék, ha nem...:S
33/38 anonim válasza:
Nincs, sot ha ugy erzem, hogy nem vagyok eleg tiszta akkor meg egyszer tusolok, a fogmosasrol nem is beszelve.
34/38 anonim válasza:
Előfordúl, hogy egy filmbe bele élem magam, és annyira jó a vége, hogy nincs kedvem elmenni zuhanyozni, gyorsan elalszok, hátha valami szépet álmodok. Persze ilyen csak hétvégén van.
36/38 anonim válasza:
ti meghalnátok ha kitörne egy komolyabb háború XD
37/38 anonim válasza:
Velem megesik néha :D mikor ki vagyok akadva vagy kicsit depis vagyok :P
38/38 anonim válasza:
egyszer tesómmal fogadtunk ki bírja ki legtovább fürdés nélkül. 9napig bírta :D én meg nyertem egy láda sört plusz 1hónapig ő fizette a cigimet :D
de amúgy rendszeresen tisztálkodom.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!