Őszintén! Van úgy, hogy 2-3 napig nem fürdesz/zuhanyzol és nem mosol fogat?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok, légyszi!Köszi2009. aug. 28. 20:44
11/38 anonim válasza:
Volt már hogy zuhanyzás és fogmosás nélkül feküdtem le. 37/N
12/38 anonim válasza:
fezstiválkor..
de azon kívűl soha.Mindig tisztálkodom. Higiénia fontos :D
17/F
13/38 anonim válasza:
Aha. Eddig a fürdetlenségi "rekordom" 5 nap volt, táborban voltunk, és volt egy rohadt nagy lyuk a fiúk és a lányok zuhanyzórésze között, magyarán simán át lehetett látni, úgyhogy mellőztem a fürdést:D
Meg bulik után is előfordul, hogy fürdés nélkül megyek aludni, másnap reggel meg lezuhanyzok.
Fogmosás az irtkábban marad ki, max néha este,r eggel sosem, mert rohadt büdös a szám ébredés utánXD
Remélem ez elég őszinte volt:D
17L
15/38 anonim válasza:
fogat minden reggel mosok. viszont van ojan, h 2 vagy 3 napig nem fürdök le...... 17/f
16/38 anonim válasza:
Jesszus..1 napot nem bírok ki fürdés és fogmosás nélkül:O:O:D
15/L
17/38 anonim válasza:
4napot azért nem tudom kibírnék-e...de 2nap már volt...
Jah fesztiválokon persze van h nem,de ahova megyek minden nyáron ott van medence. csak beugrok és jól van XD
19/38 A kérdező kommentje:
:S Csak én vagyok ilyen?? :D Velem elég gyakran előfordul az ilyesmi 18/L vagyok amúgy
2009. aug. 29. 01:15
20/38 anonim válasza:
Velem is gyakran előfordul :D Így nyáron főleg, hogy 3-4 napig is nem zuhanyzok akár. Suliidőbe nem... akkor azért kell :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!