Őszintén! Van úgy, hogy 2-3 napig nem fürdesz/zuhanyzol és nem mosol fogat?
hát én bizony szoktam ilyet csinálni... nyáron nem mindig van kedvem..xD persze a max. nap az 2 volt.
Volt hogy elmentem bulizni hajnalban hazajöttem nem volt kedvem fürödni, lefeküdtem aludni.
Majd mikor felkeltem úgy este 6 körül már mentem megint bulizni. Persze nem voltam büdös. Azért van parfümöm. De anélkül se lettem volna.
Szerintem néha mindenkinél előfordul hogy nem fürdik.
Őszintén buli után se zuhi se fogmosás (tekintve h általában nincs nálam nesszeszer). Amúgy ha nem megyek emberek közé, akkor 2-3 napig simán elvagyok fürdés nélkül. Fogmosást max. egy napig bírom mellőzni. De ha társaságba megyek kínosan ügyelek rá, h aztán rám ne mondják, h büdösbogár...Buli másnapján meg úgyis minden és mindenki bűzlik :P
19/L
10:28-asnak: szerintem azért van sok büdös fiatal nyáron, mert nem használnak dezodort..ez nem vicc, ez tényleg sokat számít.minden nap fürdök (kivéve a bulikat, stb), de ha nem használok izzadtsággátlót, akkor nagyon büdös leszek.az egyik barátnőm egy ideig nem használt szerintem, mert rajta is lehetett érezni, pedig ő is igényes, ad magára.
télen ha büdösek, akkor meg azért, mert többször felvesznek egy ruhát, meg a kabátjukat ritkán mossák ki, stb..szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!