Voltatok már úgy, hogy bizonytalanok voltatok, valakivel kapcsolatban, mégis úgymond, kikezdtetek vele?
Értem, végre valaki válaszolt, ..... a ragaszkodás meg van, úgyhogy lennie kell valaminek , amiért kell nekem. /az a bizonyos illető.../.
Köszi a választ, már rég vártam rá ...... !
Mit értesz azon, h. kikezdeni vele?
- Azt mondani, h. "Járunk." és a 3. randin kötelezően lefeküdni vele?
- Vagy munka/suli után beugrani vele valahová egy kapucsínóra vagy egy kólára-hamburgerre, és közben beszélgetni?
Utóbbi esetben ki is kezdtél vele, meg nem is - és a beszélgetés segíthet eloszlatni a bizonytalanságot...
Nem úgy értettem. 26 éves vagyok, a férfi 30. A kikezdést kapcsolatnak értettem. Komoly kapcsolatnak. Párkapcsolatnak.
Csupán a megérzésem köt hozzá, de bizonytalan vagyok. Nehéz a döntés, és kockázatos. De ha nem kockáztatom meg, akkor örökké bánni fogom. Ez a kérdés, tulajdonképpen.....Kockáztatás, vagy semmi?
És a kockáztatás még mindig többet igér a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!