Miért lehet, hogy a ruhaméretek alapján nem vagyok kövér, azonban én mégis annak látom magam?
Figyelt kérdés
17/f vagyok, 179 cm magas és 75 kg.
Általában M-s méretű pólókat, kardigánokat hordok, de sokszor jók rám az S-es ruhák is. Nadrágban pedig 38-42-eseket hordok (bár a 42-esek már általában nagyok rám egy kicsit). Ezek alapján nem hordok nagyméretű ruhákat, mégis nagyon kövérnek és hájasnak látom magamat. Pl. a combom szerintem aránytalanul vastag.
2012. dec. 12. 23:37
1/2 anonim válasza:
Hát akkor biztosan nem vagy kövér. Én évek óta azt tapasztalom, főleg, amióta a kínaiak gyártják a ruháinkat, hogy minden méretezés sokkal kisebb. Régebben még egy M-es méret hatalmas volt, most meg akkorának látom őket, amibe gyerekkoromban fértem utoljára bele. Vagy áruld el gyorsan, hol van az a bolt, ahol vásárolsz, mert akkor rohanok oda, hátha ott kapok valamit én is.
2/2 anonim válasza:
Attól még lehetsz löttyedt hájas, hogy beleférsz a kicsi ruhákba. Én az utóbbi évben elengedtem magam, feljött rám egy csomó háj, az izmaim meg tovatűntek. Mégis S-es ruhákat hordok, még Xs-esek be is bele-beleférek. Holott tiszta háj vagyok. Régen is ilyen ruhaméretem volt, csak akkor még feszes voltam és izmos, nem ilyen lötty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!