Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mégis mit csináljak magammal?

Mégis mit csináljak magammal?

Figyelt kérdés

Egyedül érzem magam.Úgy érzem még a barátnak mondott emberek is tojnak rám magasról.Eddig sem volt olyan ember aki úgy ragaszkodott volna hozzám mint ahogy egy rendes barát.Csak úgy voltam.Nem járok sehová mert nincs kivel.Talán egy ember lenne,de ő meg nagyon messze jár suliba.Mégis hogy szerezhetnék barátokat?Azt hiszem nincsen egyetlen olyan ember sem aki olyan lenne mint ÉN!Rajtam kívül...

Vagy akivel tényleg barátkozhatnék.Biztosan velem van a baj,nem vagyok jó fej,bulizós,szép csaj de még csak okos sem... :D

És aki azzal jön hogy menjek el valahová hogy megismerjek embereket,hová menjek egyedül?Én az a típus vagyok aki egyedül nem szeret elmenni sehová sem. :/

2012. dec. 15. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a bajom... akár én is írhattam volna a kérdést.

Én most várok... azt nem tudom, hogy mire xĐ Idén érettségizek, a továbbtanulás volt a cél bár így ami most van... lehet, hogy mégse. A lényeg hogy akkor is megyek valahova. Mondhatni új életet kezdek. Ennél már csak jobb lehet. Nem is igazán vannak már valós barátságok. Ha szükség van valakire akkor derül ki igazán, hogy az embernek semmije sincs és csak magára számíthat...

2012. dec. 15. 12:45
 2/2 A kérdező kommentje:
De legalább olyan emberek lennének,akik színt hoznának az életemben,de még az sincsen.Nehéz így,hogy még csak azt sem mondhatom hogy van valami hobbim amit csinálhatnék és lekötne.Ami felszabadítana.Lehet tényleg komolyan elkezdek foglalkozni a fotózással.Arról már lemondtam hogy ez legyen a hivatásom,mert semmi értelme.De legalább lefoglalna.És alkothatnék valami szépet.És azt csinálhatom egyedül is.
2012. dec. 15. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!