Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen gyakran szoktál sírni?...

Milyen gyakran szoktál sírni? Érzékeny típus vagy?

Figyelt kérdés
Légyszi kort, és nemet is! Köszi :)
2009. aug. 28. 18:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában elég sokat... Egy lány miatt...16/F
2009. aug. 29. 14:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak: ne sírj soha lány miatt. majd jön a következő. negyven évesen a válás miatt jogosan sírhatsz, de még fiatal vagy. én úgy gondolom hogy több embert is meg kell ismerni ahhoz, hogy el tudd dönteni, jó volt-e. Mert lehet, hogy amit te jónak hittél, ŰÚÜÉPlk

_É.olk,

2009. aug. 29. 16:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
bocs, a tesóm belenyúlt. szval lehet hogy amit te jónak hittél, lehet 100x jobb. elhiheted :)
2009. aug. 29. 16:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érzékeny tipus vagyok,de sajnos (!!) nem sűrűn szoktam sírni...ez azért is baj szerintem mert nem tudom magamból kiadni ami miatt rosszul érzem magam:S de ha sírok akkor általában apróságon robbanok és hatalmasat xD ez is egy a rossz tulajdonságaim közül:D:S
2009. aug. 29. 16:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon erzekeny tipusu vagyok, regebben nem szoktam sirni csak 2-3 szor egy felevben, de most egyre tobbet sirok s neha segit is a siras.

21/L

2009. aug. 30. 20:37
 16/20 anonim válasza:
83%
alapjában nem vagyok egy érzékeny típus, kivéve, ha a hormonjaim bediliznek (menzi vagy tabletta miatt), olyankor minden apróság megérint 18/L
2009. aug. 31. 02:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon érzékeny vagyok attól is el tudom sírni magam ha valaki rámkiált...de mondjuk úgy havonta 1x
2010. jan. 18. 19:04
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Szia. Elég ritkán sírok, pedig érzékeny vagyok. Általában akkor sírok, amikor minden összejön és nem bírom a terhet. Általában mindíg magamban tartom a fájdalmakat, persze addig-addig halmozódik, amíg egyszer csak kitör.... Kb. 1 hete volt, hogy zokogásban törtem ki, mert eleve nagy volt rajtam a nyomás, de még történt valami, ami önmagában is megríkatja az embert.... Még szerencse, hogy egyedül voltam otthon, mert szabályos sírógörcs jött rám. Ciki-nem ciki, ez van. A férfiak is érző lények. Üdv: Gyuszi (23/f)
2010. febr. 6. 21:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen és gyakran.
2010. febr. 9. 06:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de:

Az idén még nem tört el a mécses (szerencsére), és én általában nem bőgni szoktam, hanem üvöltözni idegességemben. Rajtam másképp jön ki.

2011. febr. 26. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!