Milyen gyakran szoktál sírni? Érzékeny típus vagy?
Érzékeny típus vagyok,de mégis ritkán szoktam sírni.
Mikor már sírok akkor ugyérzem hogy "összedölt a világ" :( :D
15/L
1-2, max 3 hetente.. de voltak idők, mikor szinte minden nap. igencsak érzékeny típus vagyok.
20, F
nem vagyok érzékeny, de az utolsó egy héten minden este sírtam. apám megbolondult, gondolom a klímax és folyton ütöget. szóltam neki, hogy ne ütögessen csak úgy unalmába, de még akkor is csak fejbecsap, hasbavág...
14/L
Figyelj!
A sírás az nem ciki se egy 30 éves embernek sem egy 5 éves kislánynak minél tovább magadba tartod annál nagyobb károkat okoz benned nálam is volt hogy sokat sírtam majdnem mindennap éveken át csak mi férfiak nem úgy sírunk mint egy lány:D! de erre igen szükség van főleg ha nagy a baj!
Persze itt egy társ sokat tud segíteni ha családi problémád van...!
Hogy a kérdésedre is válaszoljak igen szoktam msotanában már nem sokat de volt rá példa inkább régebben...:S!
Remélem segíthettem!:)
Nagyon érzékeny típus vagyok. Minden apróságon bőgni kezdek:) Na jó ez azért így túlzás de elég gyakran szoktam:)
17/L
Én is minden nap sajna!:( Nagyon érzékeny vagyok!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!