Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira boldogtalan vagyok,...

Annyira boldogtalan vagyok, ti is?

Figyelt kérdés
Ha nem lenne gyerekem lehet, már öngyilkos lettem volna:( Nem bírom elviselni, hogy minden jó elmúlik :(
2013. jan. 10. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyok boldogtalan.
2013. jan. 10. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Előtted az élet, van gyereked, foglalkozz vele! Ottvagytok egymásnak. :)
2013. jan. 10. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok boldogtalan. Azért nem, mert megteremtem magamnak a kedvező élethelyzeteket, kezdve a legapróbbakkal. Az, hogy nem bírod elviselni a "jó" dolgok elmúlását, nekem azt mondja, hogy félsz szembenézni a változásokkal. Az, hogy egyedül a gyerkőc tartott vissza, azt sugallja, hogy úgy érzed, az egyetlen dolog, amit fel tudsz mutatni az életben, az ő, szóval magadra nem vagy valami büszke.
2013. jan. 10. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
az.
2013. jan. 11. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:
így van, magamra nem vagyok büszke, nincs mi hasznosat átadnom a gyermekemnek...
2013. jan. 12. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!