Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még, akit végképp nem...

Van még, akit végképp nem érdekelnek a színészek, rendezők?

Figyelt kérdés

Engem végképp, de olyannyira, hogy 1 színész+rendezőt és 4 csak színészt tudok filmhez kötni. A többinek maximum hallottam a nevét.

Még rajtam kívül ilyet nem láttam. Olyat igen, aki mondta, hogy nem érdekli ők, és megörültem, de máskor ugyanaz egy csomó nevet sorolt vagy ismert fel.

Nem értem, miből maradok ki (állítólagosan...).

Ráadásul sok nagy filmet se ismerek. Mikor kijött, nem érdekelt, esetleg nem is néztem filmeket (vannak ilyen korszakaim), aztán nem pótoltam, mert nem hiányzott.

Csak az zavar, hogy időről időre lenéznek/hülyének néznek/ufónak néznek.

Pedig szerintem semmiből se maradok ki.

És nekem is vannak érdeklődési köreim, én is szoktam kikapcsolódni stb.

És velem is lehet beszélgetni sok dologról, ha sztárokról, színészekről VÉGKÉPP nem is, mert kifutok a világból...

Kérlek NEE érveljetek amellett, hogy miért jó, ha érdekelnek a színészek.

Csak olyanokat keresek, akiket még rajtam kívül hidegen hagynak.

2013. jan. 7. 17:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én régen ilyen voltam, aztán elkezdett érdekelni a téma. Nem mondom, hogy így kell, vagy hogy kötelező, én például 18 évesen láttam először a Star Warst, hát na bumm.
2015. febr. 19. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!