Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még, akit végképp nem...

Van még, akit végképp nem érdekelnek a színészek, rendezők?

Figyelt kérdés

Engem végképp, de olyannyira, hogy 1 színész+rendezőt és 4 csak színészt tudok filmhez kötni. A többinek maximum hallottam a nevét.

Még rajtam kívül ilyet nem láttam. Olyat igen, aki mondta, hogy nem érdekli ők, és megörültem, de máskor ugyanaz egy csomó nevet sorolt vagy ismert fel.

Nem értem, miből maradok ki (állítólagosan...).

Ráadásul sok nagy filmet se ismerek. Mikor kijött, nem érdekelt, esetleg nem is néztem filmeket (vannak ilyen korszakaim), aztán nem pótoltam, mert nem hiányzott.

Csak az zavar, hogy időről időre lenéznek/hülyének néznek/ufónak néznek.

Pedig szerintem semmiből se maradok ki.

És nekem is vannak érdeklődési köreim, én is szoktam kikapcsolódni stb.

És velem is lehet beszélgetni sok dologról, ha sztárokról, színészekről VÉGKÉPP nem is, mert kifutok a világból...

Kérlek NEE érveljetek amellett, hogy miért jó, ha érdekelnek a színészek.

Csak olyanokat keresek, akiket még rajtam kívül hidegen hagynak.

2013. jan. 7. 17:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
En dtto olyan vagyok.
2013. jan. 7. 17:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Azért vannak filmek amiket illik ismerni - ha mást nem legalább az alaptörténetet meg a főszereplőket. Nem mert annyira érdekes, hanem ált. műveltség, hogy ne veszd el a társalgás fonalát ha beszélgetsz a barátaiddal.

Egyébként engem sem foglalkoztat különösebben, van helyette ezer más dolog.

2013. jan. 7. 17:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Én nem hiszek abban, hogy alapműveltség.

Egyszerűen azért, mert vércikinek nézik, ha X nagy filmet nem ismerek, közben az emberek alapvető (és alapjaiban) érdekes dolgokat nem tudnak pl. a tudomány területéről.

2013. jan. 7. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Engem se érdekelt soha hogy ki milyen színész, az arcukat is képtelen vagyok megjegyezni, egy óra után jegyzem meg általában a főszereplő fejét is :D A legbosszantóbb mikor bepakolnak 3-4 egyforma fejű faszit egy filmbe, amik közül az egyik a főszereplő, a másik meg mondjuk a legnagyobb ellensége. Jó pár színész arcát persze megjegyeztem, de csak azért mert sok filmet láttam velük (mondjuk önmagában nekem ez se elég). Viszont soha nem választottam még az alapján filmet, hogy ki játszik benne. A színész szerintem csak eszköz, nem sokkal értékesebb mint egy jó hangszer. A rendezőt fontosnak tartom, van olyan ember akinek igyekszem az összes filmjét megnézni.

Egyébként pár éve ugyanolyan voltam mint te, dacból se néztem már filmeket. Ne törődj vele! Majd kinősz ebből a társaságból és elkezdesz magadtól filmeket nézni, olyanokat amikhez kedved van.

2013. jan. 7. 19:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Elkezdtem kb. két vagy három éve, hogy ne nézzenek annyira ufónak. De ált. olyanok tetszenek, amik kb. senki másnak. :D

Amúgy mikor nem néztem filmeket, akkor nem dacból, hanem nem kívántam, ha próbáltam, nem kötött le. Vannak ilyen időszakaim, meg nagyon filmes időszakaim is.

A színészek arcát én se jegyzem meg, velem is van, hogy emiatt nehezen értem a filmet. :D

2013. jan. 7. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekelnek a színészek. Engem az érdekel akit játszik, nem az aki játssza. Mondjuk én alapból nehezen veszem rá magam hogy filmet nézzek. Nagyon ritkán szoktam, de ami tetszik azt többször is megnézem. Kevés filmnél került arra sor, hogy többször megnézzem...
2013. jan. 8. 09:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Végre, aki még - ezek szerint - igazán ilyen. :)

Mi érdekel? Csak kíváncsi vagyok, van-e még olyan elvetemült, mint én, bizonyos értelemben. :D

2013. jan. 8. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Én többnyire azt a színészt / rendezőt jegyzem meg, akinek a filmjei nem tetszenek. Azért, hogy több olyan filmet véletlenül se nézzek meg. :D

Vannak olyanok, akiknek kifejezetten tetszik a munkássága, de ilyen kevés van.

Általánosságban engem sem érdekel, mivel nem nézek sok filmet.

2013. jan. 8. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Engem leginkább a történelmi filmek érdekelnek, meg a drámák. Na meg a keverékük.

Amiket nagyon szeretek az a: Mennyi Királyság, A Sas, Erzsébet: Az Aranykor, A visszatérés (az orosz film, mert fut valami hülye sorozat is ilyen néven.)

Hát meg aztán van még sok ami tetszik... Például ilyen indiai mitológikus sorozatok, amik elképesztően szánalmasan vannak kivitelezve, de nekem tetszenek.

http://www.youtube.com/watch?v=29nEiyHb1uQ

vagy ilyen fejlettebb verziók

http://www.youtube.com/watch?v=CHmKmvUrL7E

Hát általában ember nem tudja felfogni mit lehet ezeken szeretni, de én imádom!:D

Hát szóval ilyesmik. Van még egy halom film gondolom ami tetszene, csak nem vettem rá magam hogy megnézzem.

Te milyeneket nézel? Amik szerinted "betegek"?

2013. jan. 10. 00:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Családi filmeket nézek főleg :D
2013. jan. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!