Más is van ilyen helyzetbe? Ti mit tesztek ellene?
igen:(
A sokan piszkálnak,beszólogatnak,magányosnak érzem magam,az stimmel.
A nincsenek barátaim,az félig meddig nem.
Elvagyok az osztályban sok mindenkivel,de nem vagyunk barátnok/barátnők csak néha beszélgetünk. Általánosban volt 2 nagyon jó barátnőm,ez egyik elment nagyon messze tanulni,és már nem igazán tartjuk a kapcsolatot,2 hetente jár csak haza,akkor mindig találkozunk,de nem az igazi.
Az másik barátnőm viszont ittmaradt,de lett egy barátja,és állandóan vele van,velem szinte soha,semmit nem mondhatok neki,mert mindent továbbad neki,szóval...egyedül maradtam:( Pedig az általánosban szeretett mindenki,a tanároktól elkezdve,az osztálytársaim,évfolyamtársak,mindenki. Itt a gimibe meg...beszólogatnak a felsőbbévesek,az osztálytársaim,az évfolyamtársak,csakmert engem lehet bántani,mert visszahúzódó vagyok azok előtt akiket még nem igazán ismerek,és mert nem jártam a suli egyik legnépszerűbb pasijával:| ez van..
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!