Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van ilyen helyzetbe?...

Más is van ilyen helyzetbe? Ti mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
Jincsenek igen barátamlim, sokan piszkáljak. Beszologatnak. Magányosnak érzem magam. Más is van így?
2013. jan. 3. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad, mivel piszkálnak?
2013. jan. 3. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Nem bántásból kérdem, de te magyar anyanyelvű vagy?
2013. jan. 3. 19:18
 3/5 anonim válasza:
igen, más is van így.!
2013. jan. 3. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
igen,azt leszámítva hogy senki se piszkál max kiröhög
2013. jan. 3. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:

igen:(

A sokan piszkálnak,beszólogatnak,magányosnak érzem magam,az stimmel.

A nincsenek barátaim,az félig meddig nem.

Elvagyok az osztályban sok mindenkivel,de nem vagyunk barátnok/barátnők csak néha beszélgetünk. Általánosban volt 2 nagyon jó barátnőm,ez egyik elment nagyon messze tanulni,és már nem igazán tartjuk a kapcsolatot,2 hetente jár csak haza,akkor mindig találkozunk,de nem az igazi.

Az másik barátnőm viszont ittmaradt,de lett egy barátja,és állandóan vele van,velem szinte soha,semmit nem mondhatok neki,mert mindent továbbad neki,szóval...egyedül maradtam:( Pedig az általánosban szeretett mindenki,a tanároktól elkezdve,az osztálytársaim,évfolyamtársak,mindenki. Itt a gimibe meg...beszólogatnak a felsőbbévesek,az osztálytársaim,az évfolyamtársak,csakmert engem lehet bántani,mert visszahúzódó vagyok azok előtt akiket még nem igazán ismerek,és mert nem jártam a suli egyik legnépszerűbb pasijával:| ez van..

16l

2013. jan. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!