Hogyan lehetnék boldog, ha minden egyes nap azzal kell szembesülnöm, hogy ronda, testileg, arcilag elcseszett példány vagyok, akinek úgysem lehet sosem számára is vonzó barátnője, de lehet, hogy semmilyen sem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:16
21/22 anonim válasza:
és igen tudom a helyesírásom alapjan mai napig nincs es'llyem a csajoknál... Aki normális ugyis magában kuncog....
22/22 anonim válasza:
Küldj képet. Nemtom de én bukok a ronda pasikra mert mindig meglátom bennük a szépet.
Tanácsok ha nem kellenek az előzőek.:
a) légy emo. Ha ronda vagy az sem baj.
b) kezdj el sportolni gyurd ki magad es lesz valami r**anc barátnőd akinek csak az izmaidért kellesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!