Hogyan lehetnék boldog, ha minden egyes nap azzal kell szembesülnöm, hogy ronda, testileg, arcilag elcseszett példány vagyok, akinek úgysem lehet sosem számára is vonzó barátnője, de lehet, hogy semmilyen sem?
és úgy gondolod, hogy a Te jellemed elviselhető, tisztelt Kérdező?
elvégre itt rinyálsz, és hiába próbálnak meggyőzni bármiről, makacsul ellenállsz nekik, gyakorlatilag csak sajnáltatni akarod magadat, nem kérdezni
továbbá a lányok sem oszthatók szépekre és csúnyákra
ha nem lennél ilyen elbäszottul makacs, szűk-látókörű akkor lenne esélyed, de ha megjósolod, hogy úgysem lesz nőd, akkor valóban nem lesz.. de csak mert megmondtad előre magadnak
szóval ha nem akarod, akkor nem lesz nőd, ha viszont akarod, akkor hidd el nekem, hogy lesz
Amúgy az az érdekes, hogy felteszel egy kérdést, kapsz rá néhány normális választ, aztán az nem tetszik, mert talám pozitív nem erősíti meg az önsajnáltató jellemed igazt, ezért tovább hisztizel. Ilyenkor legondolkodom, hogy ti vakok vagytok vagy tényleg nem láttok kevésbé helyes pasikat lánnyal???
Én egy gyárban dolgozom 3000 (!) másik emberrel együtt. Van itt minden: szép és csúnya férfi egyaránt, és az itt dolgozók 90%-nak van párja. Igen, az átlagosaknak és csúnyáknak is, pedig ők is csak a minimálbért keresik meg. Mégis, bárkihez fordulsz, mindenki a barátnőjét vagy feleségét emlegeti, helyi szerelmesek is akadnak. Sőt, hogy tovább fokozzam a meglepetésed, van itt egy srác, őszintén megmondom, nagyon csúnya, és elsőre azt hittem, hogy fogyatékos - bocsi, de tényleg olyan tipikus "beteg ember" feje van, hosszú lapátarc, kissé deformált, a szemei beesettek és lekonyulóak - de nem! Tök értelmes, tök jófej és egy abszolút csinos barátnője van.
Persze, erre mondhatod, hogy ez nem így van, hidd ezt, ha akaod. Én meg a két szememmel látom az élő ellenpéldákat.
1: nem ide írogatsz ki ilyen idióta kérdéseket
2: veszel új ruhát
3:sminkeled magad
4: új haj
5:új élet stílus
ergó:SZEDD ÖSSZE MAGAD ÉS HA VALAMI NEM TETSZIK AKKOR TEGYÉL ELLENE!!!!
Figyelj!
Az eddig érkezett válaszok, nagyon jók!
Az én tanácsom, ha megfogadsz egyet, hogy fogadd el magadat!
Én tavaly annyira rondának éreztem magam, hogy a tükörbe nem mertem nézni(!).De aztán magamtól elkezdtem olyat csinálni, amit szeretek. Sokat barkácsoltam, fotóztam meg minden. Ma már fél óráig tollászkodom a tükör előtt. Gondolom fiú vagy az elmondottak alapján. Én egy lány vagyok, de a lényeg nem változott. Keress magadnak hobbit! De ha iskolába jársz annyit még mondok, hogy azért a tanulást ne hanyagold el! Szerintem a lányok buknak az okos pasikra. Azok a lányok, akik meg azokra buknak akik menők, nem tudják mi a jó. Ha cikiz valaki a kinézeted miatt, csak gondold azt: De sajnállak!
bcs kicsit gyorsabban olvastam a kérd'st mint ahogy gondolkodom.
De akkor a kövit ajánlomá
küldj egy képet akár privátba úgy jobban tudunk segöteni.
2 a legrosszabb pasiknak van a legjobb nője
a csajoknál nem az a lényeg mit mondasz (na jó egy kicsit azért számít) hanem hogy hogyan
gondolj bele szerinted jobb nem lehet ergo nem veszöthetsz ... Probálj külskre változni....
Amikor először olvastam kicsit felhúztam az agyamat rajta... 7 es koromba 135 cm voltam 35 kg ami nagyon gyenge útözni nem tudtam a viselkedésem szintén nulla. A csajoknál az esélyem kb 0százalék volt. 19 évesen változtoztattam figyeltem barátokat utánoztam aztán csináltam belelőle valami ujjat ami cool és nekem tetszik... 1 éven belül elvesztettem a szüzességemet aztóta eggyott vagyok a bnőmmel. Persze ha olyan van elménk bulizni én is fűzöm a csajokat csak nem lukra.... 1 lényeg ne add fell mert csak szarabb lesz.
Bcs a hibák'rt csak merül a telóm aztán sietni kellet az örással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!