Miért nem kezelnek úgy mint a többieket?
most voltam gólyatáborban, és nagyon jó volt.. csak egy kis dolog elszomorított..
volt "diszkó féleség" és minden fiuval táncolt vki.. csak velem nem akart senki.. azt játszották a lányok hogy mindenkire raknak rúzs foltot, csak rám nem raktak, ölelgettek mindenkit.. csak engem nem..
pedig velem is ugyanúgy beszélgetnek.. kivéve egy lányt, aki nekem nagyon szimpi, csak volt 1-2 ellenszenves beszólása, de nemtudtam leszűrni hogy jó vagy rosz indulatuan..
nem hiszem hogy arra lehetne fogni, hogy "mert még csak most ismertük meg egymást" mert már olyan volt mintha legjobb barátok lennénk stb.. ugyanúgy beszélgettem mindenkivel mint a többiek... stb..
msnre ugyanúgy felvett mindenki, myvip, iwiw -en is..
lehet hogy nem kéne zavarjon, de szeretek/nék énis a középpontban lenni.. ha nem is a társaság középpontja, de szeretem ha velem is "foglalkoznak"
Úgy érzem, mintha a régi óvodás emlékeimben pásztáztál volna, csak a szituáció teljesen más...
Szerintem, mivel még nem annyira ismertek egymást... ne vedd magadra. Hidd el, lesznek mások, akikkel ugyanezt meg fogod csinálni... sőt, lehet, talán még jobb barátaid is lesznek, mint ők... ^^
Azt gondolom... hogy azok lányok többségének ugyan az a fajra srác jön be, és más a stílusod, mint az övéké... lehet, azért is, mert nem igazán nyíltál meg, és tudtak rendesen megismerni... Iwiw,myVip... MSN, hiába. Ezek csak betűk. Így nem fogják megismeri az igazi valód...
És az az egy lány igazán szerencsésnek mondhatja magát...
Mellesleg, ez normális dolog, ha már unod azt, hogy a háttérbe szorulsz... leszel te még a középpontban, ne aggódj. ^^ Persze pozitív értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!