Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek sem előnyös ha...

Szerintetek sem előnyös ha valaki túlságosan zárkózott?

Figyelt kérdés
Zárkózottságon nem azt értem,hogy nem jár szórakozni,hanem azt,hogy az illető nem vált senkivel még két szót sem és semmit nem mond el magáról.Az ilyen emberek tényleg jobban szeretnek pletykálni?
2013. jan. 3. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Pletykálni? Kivel? :D Amúgy nem, nem előnyös, egyetlen okból: baromi unalmas senkihez se szólni két szót. Ezt a legközelebbről tapasztaltam, mert én is ilyen voltam.
2013. jan. 3. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha valaki zárkózott,akkor nem hogy nem pletykál,hanem még saját magával sem beszél!!! Ha magadat érzed zárkózottnak,megnyugtatlak!!! Aki kérdezni hajlandó és választ is vár! Már ki is nyitottál egy pici kaput ezzel a kérdéssel! Megmutattál egy darabot azokból a dolgokból,amik érdekelnek !
2013. jan. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!