Szerintetek ez előnyös vagy hátrányos számomra?
Összespanoltam a környékről pár zorall formával és egyre többet lógok velük. Ők benne vannak az alvilági életben, amibe én nem akarok belemélyedni, viszont régen önbizalomhiányos voltam, nem álltam ki magamért, csajozás sem ment rendesen stb. és amióta együtt lógunk, ugye rám ragadtak dolgok, megnőtt az önbizalmam, ha úgy van, akár még fizikai erővel is kiállok magamért (régen erre nem volt példa). Egyszerűen érzem, hogy jobban megállok az életben és valamilyen fejlődés tekinthető meg a személyiségemben.
Azonban észrevettem, hogy egyre több embert nézek le, csomó régi haverom már unalmas és a legtöbbet csicskának tartom.
Szerintetek megéri tovább folytatni ezt a "kapcsolatot"?
"Szerintetek megéri tovább folytatni ezt a "kapcsolatot"?"
Szerinted mennyi időd van velük lógni? Hány év, amíg lesittelik őket? A magyar rendőrség elég tehetetlen, az tény, na de a magadfajta sosem hagyja abba, előbb-utóbb törvényszerű a bukta.
Az elsőnek köszönöm a választ, a második meg nem igazán ide kapcsolódó dolgot írt..
Szerintem a józan ész megtartása mellett van mit tanulni tőlük, pl. talpraesettség, önbizalom, magabiztosság stb, amelyek természetesen nem jó, ha túltengenek, de szerintem jobb annál, mint ha kevés lenne. Számomra az ő társaságuk jelentette azt a továbblépést, amit mondjuk egy "intelligens" egyetemista társaság nem tudott volna előidézni. Amúgy egyetemista vagyok én is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!