Fiúk! Nektek tényleg annyit számít egy lány mellének mérete?
Figyelt kérdés
Valamint lányok, hogy élitek ezt meg? volt már hátrányotok abból hogy nincs túl nagy melletek? Részesítettek előnyben nálatok nagyobb mellű hölgyeket, vagy csak az önbizalom számít?2013. jan. 2. 23:42
11/14 anonim válasza:
Csak húzd ki magad, tényleg az önbizalom a lényeg, nem az, hogy A-B-C vagy D size.
12/14 A kérdező kommentje:
köszi a bátorító megjegyzéseket :D amúgy egy személyes eset inspirált, hogy feltegyem, és mostanában sz@r a gyakori keresője, nem is kerestem rá hasonló kérdésekre, ráadásul így jobb, hogy aktuális választ kapok. :)
2013. jan. 3. 19:02
13/14 Válaszoló25 válasza:
az esze fog nem és nem a melle. engem ezt se érdekelne, hogy ha az neki csak egy szúnyogcsipés lenne (mármint a melle és nem az esze) xd
14/14 anonim válasza:
Nos én őszintén szeretem a nagy melleket, de. Ha egy kis mellű, 150 magas vékony lány kezdeményezne, nem mondanék nemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!