Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Nektek tényleg annyit...

Fiúk! Nektek tényleg annyit számít egy lány mellének mérete?

Figyelt kérdés
Valamint lányok, hogy élitek ezt meg? volt már hátrányotok abból hogy nincs túl nagy melletek? Részesítettek előnyben nálatok nagyobb mellű hölgyeket, vagy csak az önbizalom számít?

2013. jan. 2. 23:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem
2013. jan. 2. 23:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Engem inkább a szép fenék izgat mint a mell:)
2013. jan. 3. 00:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Én szeretem a kisebb melleket is, nagyobbakat is. Nem az számít, mindig az összhang a fontos. 19/F
2013. jan. 3. 00:07
 4/14 A kérdező kommentje:

ezt jó hallani, eddig én csak olyan fiukat ismertem akiknek fontos volt a mell. :)

pedig én megteszek mindent, foglalkozok magammal, edzek, stb. szerintem nem vagyok aránytalan, 174 centi vagyok és 63-65 kiló, de a mellem csak 80B/C kosaras, és nem hordok kitömöttet, hogy nagyobbnak látszanak...nem szeretek hazudni. Ennek ellenére mindíg azzal találom szembe magam hogy a fiuk mindíg a lányok melleit méregetik, kinek nagyobb, és már az agyamra megy.

18/L vagyok egyébként.

2013. jan. 3. 00:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam méregetni csak felmérni a terepet:) de a mell legtöbbször egyáltalán nem látszik úgyhogy átsiklik a tekintetem persze legfontosabb az arc utána az alkat
2013. jan. 3. 00:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem nem számít annyit. Szerintem senkinél sem ez körül forog a világ.
2013. jan. 3. 00:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Jól teszed, ne is tömd ki. Annak csak csalódás a vége. :D
2013. jan. 3. 00:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Hiába mondanám azt, h nem, úgyse hinnél nekem. Ja és még százötvenhatszor megkérdeznék újra, vagy akár te újra, szóval ennyi.

30/F

2013. jan. 3. 07:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem. Vajon hány választ olvastál el pont ugyanerre a kérdésre, amit más tett föl? Mi vezetett oda, hogy úgy érezted, felteszed te is? Milyen pluszt vártál az előző 200 ugyanilyenhez képest?
2013. jan. 3. 08:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem annyiból számít, hogy ne legyen a tejcsárda jellegű, tehát ami melltartó nélkül a hasát veri, mert az nekem kicsit sem izgató. Sok embernek bejön az extra nagy mell, mikor hanyatt fekve lefolyik róla, de én semmi vonzót nem látok benne. Inkább legyen kisebb, de melltartó nélkül is legyen ott, ahova való. :)

Persze nem ez alapján választok, csak próbáltam a kérdésre válaszolni.

2013. jan. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!