Baj ha nem nézek ki emo nak?
Figyelt kérdés
Emo vagyok, de nem pózer, csak simán érzem a dolgot és mások is ezt mondják rám. Akkor ez most mi?2012. dec. 23. 23:31
2/8 anonim válasza:
Akkor nem csak emo vagy, hanem tini is. Vagy fordítva?
4/8 anonim válasza:
Ha tényleg érzed akkor miért nem vágod fel a ...
Na mindegy...
Amúgy az emó az csak egy külső stilus ami nem a belső értékeken alapul,sőt semilyen értéke nincs.
ha rosszul érzed magad akkor bajod van és kész ezen lehet vagy lehetne segíteni,de ettől még nem leszel emós szerintem.
5/8 anonim válasza:
Az emo az egy érzés ami mindenkinek mást jelent. Akik ezt vallják általában szeretnek elkülönülni a többiektől, kifejezni magukat az öltözködésükkel is. Persze aki emo az lehet boldog is és kedves, csak vannak pillanatai amikor magányosan ül és elgondolkozik, érzékeny, és kimeri mutatni érzelmeit: sírás(szomorúság), öröm. Szerintem te tiniséged miatt érzed így, mert általában a "Nem értenek meg" a kulcsszó, ez nem ok arra, hogy emonak érezd magad, mégha annak is mondanak. De ha te annak érzed magad akkor nyilvánvalóan az vagy. Mindenki az aminek érzi magát!
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező.. Egyáltalán nem baj, mert velem is így van. Szerintem akik teljesen emonak néznek ki, azok általában pózerek, mert az emo divattal foglalkoznak a legtöbbet. Persze nem mindig van így mert nekem is van egy-két emo cuccom:)
7/8 anonim válasza:
én is emo vok és mégis átlagosan(jóképűn) nézek ki.
Az számít ami a szívedben van,a többit szard le!(ja és az emok NEM vagdossák magukat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!