Probálok ojan lenni mint a többi de nem tudok mert ha tükörbe nézek akkor ugy látok mindent ha nem állna jo ez sem meg az sem és folyton azon agyalok hogy rossz a kisugárzásom. Ez mért van?
A kisugárzás nem a divatos ruháktól van, hanem a gondolataidból, vagy az érzéseidből.Tehát akérkire ránézel ilyesmit gondolj: Milyen szép vagy, és én is ugyanúgy. Úgy értem, ő is szép, tehát kedvességet sugárzol felé, és aztán magadról is megállapítod ugyanezt. Nem azért, hogy versenyezz vele, a verseny az halál, mert minden győztesre jut legalább egy vesztes. Hanem egyszerűen csak a magaddal való elégedettség gondolata sugározzon belőled, meg a másik emberhez való kedvesség. Olvastam egy helyen, hogy a szépség legnagyobbrészt a jóindulatú , és vidám arckifejezéstől van.
Ennek ellenkezője: ha az jár az eszedben: "persze, hozzám nem szólnak, mert csúnya vagyok", akkor ez a kisugárzásod, és persze, nem szólmnak hozzád emiatt. Önmagát rontó folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!