1/4 anonim válasza:
Az emo az emotional angol szóból ered, ami érzelmit jelent. Nem becenév, csak bent ragadtak ebben a hülyeségben és ennyi.
2/4 anonim válasza:
Idétlen divat,mert eddig csak azt hallottam,hogy a gyenge egyének jelzője. Háááát?!? Ahány ilyen emo-nak nevezett pofát láttam,az mind ilyen egyszálbél volt! A nagyképűség meg a "kihaénnem" stílusnak az elkényeztetettség,a fizikai gyengeség és a "húszanegyetsz@rráverünk" mentalitás az alapja...
Ezeknek ha két hétig fizikai munkát kéne végezniük,az első 5-10 szerszámos láda emelés után már óbégatnának,hogy szándékosan akarják őket testileg és lelkileg meggyötörni!
Asszem,ha visszaállítanák -márpedig kellene- a kötelező sorkatonai szolgálatot,ezek a hüJe kis fatökűek nem volnának ilyenek...
Ffi/38
3/4 anonim válasza:
1. vagyok, második nagyon jól megmondta :D
4/4 Nagilum válasza:
Hát, ehhez már nehéz bármit hozzátenni. :)) Divatos náluk az öngyilkosság és a buzulás, ami jó, mert idővel az emo probléma megoldja önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!