Ki milyennek Talál? 10es skálán ki milyenre osztályozna?
Nemrég olvastam itt önismereti témakörben hogy az önbizalom növelés egyik módja,ha megkérdezzük mások milyen véleménnyel vannak rólunk!Nos én megkérdezem ,mert ropant kiváncsi lennék,ki milyennek talál?
10. válaszolo 26/L,hogy érted azt hogy külsö adottságaim ellenére? ezzel a mondatoddal kiváncsivá tettél!:D
a kép egyébként kedvenc horgászhelyemen egy észak kelet magyarországi folyó partján készült a mult nyáron!
Nem jó ötlet, infartot kapnának, ! !! !
Inkább a horrort ajánlom ! ! ! ! !, azt direkt azért nézik , hogy rémisztő legyen, téged pedig nem nagyon kell tovább ronditani.. :D
Sok sikert!!
"minden érdekel ami az emberi lélektannal,pszichológiával kapcsolatos!" - Akkor most megpróbállak "pszichoanalizálni", azt mondják, jó vagyok az ilyesmiben.
- Félénk, bátortalan, türelmes, jóindulatú, mélyérzésű, elmélyült, sokak szemében kissé különc és naiv, gyermeklelkű, csendes, nyugodt, jó megfigyelő.
Nos? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!