Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki milyennek Talál? 10es...

Ki milyennek Talál? 10es skálán ki milyenre osztályozna?

Figyelt kérdés

[link]

Nemrég olvastam itt önismereti témakörben hogy az önbizalom növelés egyik módja,ha megkérdezzük mások milyen véleménnyel vannak rólunk!Nos én megkérdezem ,mert ropant kiváncsi lennék,ki milyennek talál?

2013. jan. 1. 22:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nahát miket nem tud itt meg az ember:D Ez a Nicholas Rusch az egyik kedvenc sorozatom szereplöje de még nem vettem észre a közös vonásaimat vele,viszont ráadás számotokra hogy nekem is volt ilyen hosszú hajam anno mint A színésznek!:) köszi a véleményeket,ezekszerint van még számomra remény és nem kell elásnom magam! :DD CSak vicceltem!:)
2013. jan. 2. 17:46
 12/20 A kérdező kommentje:

10. válaszolo 26/L,hogy érted azt hogy külsö adottságaim ellenére? ezzel a mondatoddal kiváncsivá tettél!:D

a kép egyébként kedvenc horgászhelyemen egy észak kelet magyarországi folyó partján készült a mult nyáron!

2013. jan. 2. 17:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét?
2013. jan. 2. 17:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Az élet éveim száma 36!alapból rettentö kiváncsi ember vagyok! minden érdekel ami az emberi lélektannal,pszichológiával kapcsolatos!
2013. jan. 2. 19:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Miért kéne elásnod magad ? Eszedbe se jusson ! Például még horror filmben is szerepelhetnél ! :D
2013. jan. 3. 08:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Horror film se rossz ötlet de én speciel arra gondoltam hogy jo leszek Heloowenkor rémisztgetni a jónépet! mert ahogy a mondás tartja,minden rosszban van valami jó!:)) nemigaz?!:))
2013. jan. 3. 18:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem jó ötlet, infartot kapnának, ! !! !

Inkább a horrort ajánlom ! ! ! ! !, azt direkt azért nézik , hogy rémisztő legyen, téged pedig nem nagyon kell tovább ronditani.. :D

Sok sikert!!

2013. jan. 3. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:
neked tetszik a szemed, olyan érdekes, különleges arcod van., bár fura mosolyod van, nekem kicsit olyan erőltetett, nem igazán hiszek abban, hogy idegenek véleménye kell az önbizalomhoz, mondjuk, segít barátok őszinte, valódi támogatása, akik igazán ismernek minket. nem szeretem a rögeszmés embereket, ha pl. nekem mondanák el sorra, hogy milyennek látnak, egyrészt nem lennék meggyőződve, hogy komolyan gondolják, és csak összezavarodnék, nyílván mindenki mást mondana. Pl. ha tetszik egy pasi, akiről úgy érzem semmibe vesz, olyankor másképp látom önmagam, csúnyábbnak, de meg győződésem, hogyha kiraknék magamról egy képet ismeretlen oldalra akkor sokan másképp vélekednének, szóval nekem nem számít azoknak az idegenek véleménye, akkor lehet teljes az önképem, ha olyasvalaki vélekedik jól róla, akit ismerek és érdekel a véleménye.
2013. jan. 3. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:

"minden érdekel ami az emberi lélektannal,pszichológiával kapcsolatos!" - Akkor most megpróbállak "pszichoanalizálni", azt mondják, jó vagyok az ilyesmiben.

- Félénk, bátortalan, türelmes, jóindulatú, mélyérzésű, elmélyült, sokak szemében kissé különc és naiv, gyermeklelkű, csendes, nyugodt, jó megfigyelő.

Nos? :)

2013. jan. 3. 22:05
 20/20 anonim válasza:
Szerintem inkább Voldemortra hasonlítasz:-D Egyébként nekem is pozitív:) életvidám, barátságos..ezek jutottak eszembe legelősszőr:D
2013. jan. 4. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!