Milyennek látod magad?
Irreális álmaimat nézve...Rocksztár leszek, Billie Joe Armstrongot berakom egy időgépbe és olyan 15 évvel fiatalabbra csinálom, a családját meg elfelejti, meg lesz minden tetkóm, amit megálmodtam, szépen éldegélünk, 2 gyerek és boldogan Rock'n'Roll amíg meg nem <3
Reálisan...Kijárom a művészetit, elmegyek művészeti fősulira, találkozom közben álmaim hercegével, mindketten sikeresen lediplomázunk, ő tökjó lesz az ő szakmájában, én közben megtanultam tetoválni is, tetkózgatok, aztán mesekönyveket illusztrálok, festegetek is közben, hogy öregkoromra legyen mit eladni majd. Lesz 2 gyönyörű és egészséges gyerekem, akik szeretnek, tisztelnek és kamaszként kellőképpen lázadnak majd, nem ivódnak bele a tömegbe, lesznek valakik és hasonlítanak majd rám. Mi meg álmaim hercegével egy hintaszékben üldögélve chicagói lakásunk teraszán merengünk a semmibe és büszkélkedünk, mert a gyerekeink még boldogabbak, mint mi:)
Nagyjából:D
oké csak vicceltem, de mi a lényege a kérdésnek?
pl. rövidtávú célom, hogy elvigyem a fiamat Londonba egy hosszú hétvégére
hosszútávú célom, hogy úgy tudjam http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker.. itthagyni majd sokára az életemet, hogy a három szerettem teljes anyagi biztonságban legyen, ugyanakkor megtudjam őket tanítani a pénzzel bánni annyira, hogy meg is tartsák ezt a biztonságot.
Politikus tervezek lenni. Nem az a korrupt fajta, hanem olyan, akit érdekel az ország és emberek sorsa. (mondjuk szerintem mindenki így indul...)
Szerelmes nem igazán voltam még soha, mondjuk más se belém. Családot nem akarok, nem lennék jó apa.
Szerintem valamirevaló férfiember ebben a dilemmában van, amíg apa nem lesz.
Én is így voltam vele. Vajon mit tudok én adni egy gyereknek, úristen.
Aztán rájösz, hogy azért vagy itt, hogy szeretet adjál neki és mint egy házigazda megmutogasd neki amit te ismersz az életből.
Első és harmadik voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!