Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyennek látod magad?

Milyennek látod magad?

Figyelt kérdés
Mik a céljaid az életben? Munka, szerelem, család, stb...
2012. febr. 18. 20:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ez egyre érdekesebb... :)
2012. febr. 18. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Én célom az lenne,hogy 18 éves leszek dolgozok és veszek Dj pultot mellé egy erős notit vagy olyan pultot ami mellé nem kell notebook és kimegyek külföldre és ott megyek sok diszkóba összeszedek sok pénzt házra.

És magyarországon építek egy házat.De barátnőmmel melyek ki külföldre.

ÉS ha meglesz a ház megint kimegyek szedek pénz berendezem a házat aztán kimegyek még és szedek pénzt és visszajövök magyarországra és dolgozok mig meg nem halok.

Közbe 2 vagy 3 gyerek is becsúszhat 3 fiú vagy 3 lány.

2012. febr. 20. 15:17
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez miért is a humor kategóriához tartozik, okoska? Ja, várj, már tudom, ezért: Ha felnövök, szuperhőscsaj leszek, 1078127153801236217 gyerekem lesz és 2371273 férjem. Feltalálom gyakorikérdésekre a "rossz témakörbe raktad az idióta kérdésedet" appot és sokat fogok vele keresni...illetve a "semmiközödhozzá" alkalmazást is fel fogom találni, amellyel megakadályozom, hogy az idióta kérdéseiddel vmi olyat tudj meg, amihez semmi közöd nincs!!! Üdv
2012. febr. 20. 15:30
 14/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, bocs azthittem a humor kategóriában vagyok... akkor ugyanaz mint amit az előbb leírtam, az elejét leszámítva...
2012. febr. 20. 15:33
 15/20 anonym0117 válasza:

Én a következőket tervezem:

- közepes-jó érettségi

- sikeres nyelvvizsga a nyáron

- sikeres felvételi álmaim szakmájára

- szakma után, nyitni egy szalont

- majd összeházasodni a párommal

- dolgozni a saját szalonomba

- gyermeket szülni a férjemnek..

- boldogan élni, míg meg nem halunk. :)

18/L

2012. febr. 21. 11:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kívánom, hogy elérje, amit tervez! Köszi a válaszokat! :)
2012. febr. 21. 18:22
 17/20 anonym0117 válasza:
És kedves kérdezö, Te hogyan kèpzeled el a jövödet? :)
2012. febr. 21. 20:21
 18/20 A kérdező kommentje:
:) Hát, szeretnék sikeresen leérettségizni, utána egyetemre menni. Valószínűleg a jogra, egyelőre nő/családjogi ügyvédnő szeretnék lenni. Sikeres akarok lenni a munkámban és tényleg segíteni másokon. Egyszer szeretnék férjhez menni, gyereket is szeretnék, de max. kettőt. És szeretném, ha nem tűnne el a szoros kötelék köztem és a családom között. De legfőképpen: boldog akarok lenni! :D
2012. febr. 22. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:

alap vetően bénának, nem szépnek, nem rondának, átlagosnak sem annyira mondhatnám magam... ööömm... aranyos vagyok szerintem, de ugyan akkor bunkó is. picit vicces, picit komoly. szerelem... öm... nincs túl nagy igényem rá, még am is van időm. munka? orvos!!! pszichiáter, esetleg sebész, vagy valami más... DE MINDENFÉLEKÉPPEN ORVOS!!! :3 <3

család: nem akarok. elég nekem a mostani állatkertem :) <3

célom az életre tekintve... vagy híres legyek (ne celeb!!!, hanem olyan akinek tehetsége is van), meg az h orvos legyek. más igazából nincs. azéletem unalmas... túl nagy célom nincs...

igazából csak akkor akarok felnőni, ha találok valami ételmet az életemben... de leginkább a pszichológiát találom annak.

2012. febr. 27. 16:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Engem is érdekel a pszichológia. :) Ja, azt kihagytam, h egyszer szeretném kiadni a könyveimet.
2012. febr. 27. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!