Milyennek látod magad?
Én célom az lenne,hogy 18 éves leszek dolgozok és veszek Dj pultot mellé egy erős notit vagy olyan pultot ami mellé nem kell notebook és kimegyek külföldre és ott megyek sok diszkóba összeszedek sok pénzt házra.
És magyarországon építek egy házat.De barátnőmmel melyek ki külföldre.
ÉS ha meglesz a ház megint kimegyek szedek pénz berendezem a házat aztán kimegyek még és szedek pénzt és visszajövök magyarországra és dolgozok mig meg nem halok.
Közbe 2 vagy 3 gyerek is becsúszhat 3 fiú vagy 3 lány.
Én a következőket tervezem:
- közepes-jó érettségi
- sikeres nyelvvizsga a nyáron
- sikeres felvételi álmaim szakmájára
- szakma után, nyitni egy szalont
- majd összeházasodni a párommal
- dolgozni a saját szalonomba
- gyermeket szülni a férjemnek..
- boldogan élni, míg meg nem halunk. :)
18/L
alap vetően bénának, nem szépnek, nem rondának, átlagosnak sem annyira mondhatnám magam... ööömm... aranyos vagyok szerintem, de ugyan akkor bunkó is. picit vicces, picit komoly. szerelem... öm... nincs túl nagy igényem rá, még am is van időm. munka? orvos!!! pszichiáter, esetleg sebész, vagy valami más... DE MINDENFÉLEKÉPPEN ORVOS!!! :3 <3
család: nem akarok. elég nekem a mostani állatkertem :) <3
célom az életre tekintve... vagy híres legyek (ne celeb!!!, hanem olyan akinek tehetsége is van), meg az h orvos legyek. más igazából nincs. azéletem unalmas... túl nagy célom nincs...
igazából csak akkor akarok felnőni, ha találok valami ételmet az életemben... de leginkább a pszichológiát találom annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!