Milyennek kellene lennie egy "normális" 19 évesnek?
Most töltöttem be a 19-et és elgondolkodtam, milyennek kellene lennem. Abban nagyjából biztos vagyok, hogy nem vagyok teljesen átlagos, de nem tudom, mit kellene csinálnom.
Az hátha ötletet ad, ha leírjátok, milyennek kellene lenni szerintetek egy ilyen korúnak. (lány vagyok)
Köszönöm a válaszod :)
Nem akarok különösebben senkinek sem megfelelni, csak van, mikor zavar, hogy furcsa vagyok (még a saját barátaim bevallása szerint is). Elég kiforrott a személyiségem, és általában határozott vagyok, csak mostanában kissé elvesztettem a talajt a lábam alól és bizonytalan vagyok mindenben, amit magamról gondoltam, a terveimben, abban, hogy képes leszek-e egyáltalán megvalósítani őket.
Csak kíváncsi vagyok, mennyire térek el az átlag képétől.
Továbbra is tervezz hosszú távra, ha határozott vagy.
Ha ez a jövőkép elveszik, valóban megrendítő lehet.
Lehet élni a mának is, de az a legtöbb embernél ez szegénységet és fölösleges bonyodalmakat okoz.
Köszi mindenkinek a válaszokat. Igazából nem csak szubjektíven érdekel ez a kérdés.
Ti mit vártok, milyennek kell lennie egy ilyen korú embernek? Milyennek képzeltek el egy átlag 19 évest?
én úgy gondolom,hogy egyes helyzetekben jó ha komoly vagy,
mert most már egyre több "felnőtt" érett döntést kell hoznod.
de természetesen ugyan úgy hülyéskedhetsz.....,mert még fiatal vagy,nem az számít,hogy a másik mit mond,milyennek tart,az a lényeg,hogy te jó érezd magad,és olyan vagy amilyen..,biztos vannak olyanok akik ilyennek szeretnek téged és még biztos lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!