Milyennek kell lennie egy normális fehérfolyásnak?
Mert hát az enyém nagyon kellemetlen szagú, ilyen túró állagú, vagyis azért annyira nem, de és még sok is :S Valami betegség lehet? Ha igen, gombás, vagy milyen fajta? És amúgy szűz vagyok.
17/L
ez semmi esetre sem normális. a normális folyás nem túl nagy mennyiségű, átlátszó-fehér és nincs kellemetlen szaga.
a gombás fertőzéshez rendszerint viszketés is társul, nem tudom, az van-e neked.
mindenképpen fordulj nőgyógyászhoz, csak ő tudja pontosan megállapítani, mi lehet a baj. nem szabad halogatni, komoly következménye is lehet, ha elhanyagolod!
én is 17 éves lány vagyok és nekem is ugyonilyen bajom van... Most azzal van a problem,hogy én anyum nem olyan h ezt el lehetne mondani neki...:O
szóval most nőgyógyász kéne de azt sem tudom hogy álljak neki a felkutatásnak,meg azért elég para..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!