Ha fájnak a melleim az baj vagy normális?
A belső részen a mellbimbóm mellett fáj, kívül pedig a külső része ha megnyomom...máskor is szokott fájni de nem ennyire, ez lehet azért mert este melltartóban aludtam? És az normális hogyha megnyomom akkor fáj, mármint hogy bármikor megnyomom akkor szokott fájni...
18/L
tuti h azért van, mert melltartóban aludtál.. ha vmiért én is abban alszom, az "ikreim" egész nap sajognak :D
ugyanolyan, mintha mondjuk elaludtad volna a nyakad v bármi.. nyugi! :)
Köszönöm.
Igen már én is azt gondolom, hogy azért van mert melltartóban aludtam, mert most megint megnéztem és csak ott fáj, ahol bevág a melltartó.
Akkor lehet, hogy máskor azért fáj, mert túl sokat hordok melltartót, mert reggel fél 6-tól este 10-ig mindig van rajtam.
Nem vagyok menses előtt :S De ha baj lenne akkor már úgy is kijött volna rajtam, mert már 1-2 éve is éreztem ezeket benne...de semmi bajom nincs.
Orvoshoz félek elmenni.:/
Jaj, ne legyél már ilyen :-)) Nem kötelező az a rákszűrés, ha csak a cicidet viszed el a dokihoz, az is elég, de ha érzel benne csomókat, jobb, ha ő is megnézi.
A rákszűrés az a 18 év feletti nőknek évente ajánlott szűrővizsgálat. Ilyenkor csinálnak mellvizsgálatot és a méhnyakról levesznek egy icipici mintát, amit megvizsgálnak.
Érdemes megcsináltatni évente még akkor is, ha semmi tünet nincs és semmi bajod, én is csináltatom 18 éves korom óta rendszeresen, így nyugodt lehetek, hogy minden rendben van.
Ne félj már annyira az orvostól, tényleg nem bánt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!