Sírást visszatartani?
Érzékenyebb típus vagyok, bármelyik helyzetben képes vagyok elbőgni magam. Ezt cikinek érzem és gyerekesnek is néha.
Egyszerűen ha jön nem tudom visszafogni magam. Annyira erősen érzem olyankor a sírást hogy ki jön, nem tudom visszatartani. Ezen hogy lehetne valahogy javítani? Van itt valaki még aki ilyen?
16/L
Én ugyanilyen vagyok. Bárhol bármikor. De ha nagyon muszáj, elfojtom. Például.. Most a barátommal elég érdekes szituba keveredtünk, egész nap sírnék. Az itthoniak előtt viszont mosolygok, nem mutatom ki. :)
16/L
idővel megerősödsz,egyéb technikák nem hiszem hogy sokat javíthatnának rajtad.Túl érzékeny vagy,én értelek,ezzel együtt kell élned.Te ilyen vagy.
26/F
Ha eleve sírós vagy, azon nem segít semmi sztem.. bár lehet, hogy átalakítod a rossz érzésed mássá pl düh.. akkor pedig inkább kiabálsz mint sírsz nem? bár van aki mérgében és tehetetlenségében is sír..amúgy az erős emberek is sírnak :D nem az az erős aki nem sír :D de ha nem akarsz sírni, segít, ha tombolsz, nekem legalábbis bejön, viszont a sírás nem jár összetört berendezési tárgyakkal :D
Amúgy, a sírást vissza lehet tartani. gyakorold, bár én nem gyakoroltam. Mégis én visszatudom ^^
mielőtt elkezdenéd csak a szemeiddel nézz felfelé és abba marad. ha mégse, akkor ismételd meg.
üdv:
egy törpevízmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!