Nagyon hiányzik a gyerekkorom. Hogy tudom átélni újra egy kicsit? Próbáltam filmeket, meg játékokat játszani, de nem ment mert nagyon szégyellem.
egyszerűen annyira szégyellem hogy félbehagyom:(
Esetleg van kedve valakinek velem ismerkedni, barátság céljából, aki hasonlóan érez?
F
csak a most van. a múlt le van zárva, elérhetetlen. őrizgetheted az emlékét, de ennél többet nem tehetsz.
próbálj meg olyan körülményeket teremteni, hogy a ma is szép, és emlékezetes legyen.
Légyszíves írjál privátban, mert hasonlóan érzek. Jó, játszani nem próbáltam, de azt nem is szeretnék...
Mostanában állandóan a gyerekkoromra gondolok, hogy akkor milyen jó volt minden. Imádok fényképeket nézni, akkori zenéket hallgatni. Olyan jó lenne visszamenni, de ahogy az utolsó hozzászóló írta, nem fog visszajönni, ez ellen sajnos nincs mit tenni... Csak a szép emlékek...
20/F
Üdv a felnőttek világában! Gondtalan gyermekélet, véget ér.
De felnőttek is társasjátékoznak, játszanak, teniszeznek, pingpongoznak... Más életkor, más felelőség.
Próbálj meg érzelmileg is felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!