Mit tegyek? Szégyellem a múltam, aki voltam, de nem tudom elhagyni, mert azok az emberek vesznek körül még mindíg, akik úgy ismernek.
Figyelt kérdés
Lehetőségem nincs otthagyni a helyet, valami más kéne...nagyon rossz, mert a régi énem miatt folyamatosan bűntudatom van, mert mindíg előhozakodnak régi dolgokkal, pedi már magamban új életet kezdtem.Ezzel a helyzettel mit tudok kezdeni?2011. jún. 7. 14:57
1/5 anonim válasza:
Nem a múltban kell élni tudod.. légy optimista nézd a dolgok jó oldalát:))
de annyira kiváncsi vagyok hogy ugyan mit szégyellhetsz ennyire..:)
2/5 anonim válasza:
Pedig az egyetlen megoldás az új környezet lenne. Más lehetőség, csak nagyon hosszú távon lehetséges, ha van időd és lehetőséged bizonyítani. Nagyon sok kitartás és tűrés kell hozzá.
3/5 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Én arra jutottam, hogy a múlttól sose lehet teljesen megszabadulni, mindig ott lesz benned. A legjobb amit tehetsz, megbékélsz vele, de az emberek, akik körülvesznek, valószínűleg mindig olyannak fognak látni, tehát a költözés az mindenképpen jót tesz. Sajnos én sem tudok elköltözni, majd csak pár év múlva...
4/5 A kérdező kommentje:
utolsó:velem is ugyanez van. Költözés még odébb van, de inkább suliváltás.. adig még egy év... csak kibírom valahogy :))
2011. jún. 7. 21:25
5/5 anonim válasza:
A menekülés nem megoldás.Te voltál olyan amilyen voltál.Vállald fel.A régi barátaid pedig ezt észre fogják venni.Az elvesztett bizalmat vissza kell nyerni nem pedig elmenekülni azoktól akik csalódtak benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!