Sírás elkerülése?

Figyelt kérdés

Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy hogy tudnám elkerülni azt,hogy sírjak bizonyos dolgok miatt? Pl. Papámhoz megyünk a temetőbe,nem szeretnék sírni semmi miatt de sajnos nem tudom elkerülni,tudtok mondani vmi módszert,hogy lehetne elkerülni?

Előre is köszi

2013. jan. 1. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha érzed, hogy jönnek a könnyek, nézz felfelé, vagy dörzsöld meg a szempilláidat, tereled el a gondolataidat...

De ha már temetőbe mentek, miért ciki, ha elérzékenyülsz?

2013. jan. 1. 12:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Én kb 2 éve sírtam utoljára, mert rájöttem, hogy a sírás az valójában önsajnálat, mások előtt, vagy, ha magamban sírok, akkor saját magam előtt. Most már szerintem semmin nem tudnék sírni, pedig volt egy két katasztrófa az elmúlt évben, de mondjuk ez szerintem ember függő is. Amúgy szerintem próbálgasd, amit az első hozzászóló mondott, vagy tényleg, gondolj bele abba amit leírtam. 17/F
2013. jan. 1. 12:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem csak a temetőben,rá gondolok akkor is,de nem akarok sírni,el akarok felejteni sírni.. :S
2013. jan. 1. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:
2. Én is úgy szeretném ahogy te :S
2013. jan. 1. 12:53
 5/8 A kérdező kommentje:
2. El tudnád mondani,hogy hogy tudtad magadból kiszedni a sírást?:D
2013. jan. 1. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sosem sajnáltam magam, és nem is szeretem, ha sajnálnak. Miután rájöttem, hogy ez önsajnálat, akkor többet már egyszerűen nem akartam, vagy nem is jött rám azóta. Te szereted, ha sajnálnak, vagy szoktad magad sajnáltatni? Ha nem szereted, mindig gondolj arra, hogy ez csak önsajnálat, és ha nem szereted, hogy sajnálnak, akkor te sem fogsz sírni soha többet, csak mindig erre gondolj. Ezt máshogy nem tudom elmagyarázni, bocsi.. :)
2013. jan. 1. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Van egy videó, amiben a csávó elmagyarázza, hogy mi a sírás, majd belinkelem neked, ha emgtalálom, csak 2000 videó közül nehéz lesz megkeresni, de idézem, így mondja:

"Még egy temetésen is röhögni lehet azon, aki sír, mert az is csak önsajnálat, mert nem a szeretted után sírsz, hanem azon, hogy ő már nincs többé, és ebből neked lesz hátrányod." Valahogy, így mondta, és az a lényeg, ha pl meghal édesanyád, akkor nem lesz aki főzzön, aki mosson, stb, akkor neked ez lesz a veszteséged, és nem azon sírsz, hogy ő még miket akart volna az élettől. Lehet ez elsőre durván hangzik, de igaza van teljes mértékben, ha belegondolunk.

2013. jan. 1. 13:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem ha sajnálnak és nem is sajnáltatom magam,egyszerűen csak jön a sírás,hiába gondolok másra :S
2013. jan. 1. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!