Miért érzem azt, amikor boldognak tűnő párkapcsolatban élő lányok képeit látom a neten, akkor villámgyorsan negatív jelzőkkel látom el őket és utálatot érzek irántuk annak ellenére, hogy nem is ismerem őket? Ez megérthető?
Figyelt kérdés
Érdekelne, érez-e valaki ugyanígy.2012. dec. 30. 23:04
11/35 anonim válasza:
Mondhatnám hogy nagypéntek nélkül nincs feltámadás
12/35 A kérdező kommentje:
Azt hiszem anno láttam még. :-D Majd újra megnézem. Igyekszem, olvasok mindenféle önismereti könyvet is, de még nem értem meg a mélypontra. Olyan, mint egy mókuskerék :)
2012. dec. 30. 23:20
13/35 A kérdező kommentje:
Csak nálam ez már nem 3. napja tart...:D
2012. dec. 30. 23:21
14/35 anonim válasza:
Azokat ne olvass..olyan pszichoblabla a fele, h nem igaz.
Sok tanulságos film van, és RÉGI olvasmányok. Sokkal, de sokkal több értelmes, és logikus, ill. hasznos élettanácsot kapsz egy pár száz éves regényből, h nem igaz
De film is van ilyen.
15/35 A kérdező kommentje:
Érdekel az irodalom, de nem vagyok könyvmoly azért. Szoktam írni is, de nem tudok kihez, nincs múzsám :-) Rendben megfogadom, mentek is a zöld kezecskék ;) Sokan nem vevőek arra, ha a srác képes még papírral írt szerelmes levelet írni a nőnek? :D
2012. dec. 30. 23:25
16/35 anonim válasza:
Hát, huh, én is foglalkozom ilyennel, de én oylan hülye felfogású lány vagyok, h frászt kapnék egy szerelmeslevéltől. De ez csak én vagyok...más jól fogadná
De nem kell h szerelmes témát írj. Sokkal nemesebb a filozofikus, ontológiai
17/35 A kérdező kommentje:
Van egy kötetem már kiadva :-D De nincs kereskedelmi forgalomban, hiszen nem szerződtem le könyvkiadóval. Abban például írtam az ölelésről is. :) Hogy mit is jelenthet valójában. Sőt, majd elfelejtem, összesen 9-en alkottunk ebben a kötetben. :-D Mi van, kihalt a romantika a lányokból? :) Bemásoljam ide pl. az öleléses részt? :)
2012. dec. 30. 23:33
18/35 anonim válasza:
Hát, felőlem:D
A lányokkal egyébként semmi baj, egy lány alapján ne ítélkezz:D Csak mert alapból én fiús vagyok, meg jégkirálnyő, nem mind az:D
19/35 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, mit írtál az ölelésről :)
20/35 anonim válasza:
Na, mutasd bátyja:D:D már epekedünk egy kis irodalom után:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!