Miért érzem azt, amikor boldognak tűnő párkapcsolatban élő lányok képeit látom a neten, akkor villámgyorsan negatív jelzőkkel látom el őket és utálatot érzek irántuk annak ellenére, hogy nem is ismerem őket? Ez megérthető?
Igen, az remek zene! Milyen nemű vagy? :)
Sunset Limited: Elismerem, hogy irigy vagyok, de mivel küzdhetném ezt le? Én is azt szeretném, ha szeretne valaki és szerethetnék valakit.
Hm, nagyon sok módja van. Vagy próbálsz kicsit Candide módon révbeérni, vagy még enyhébben. Munka, hobbi, ami leköti a figyelmed, v keresel egy hozzád illő párt. A lényeg hogy elsőnek a felfogásodon javíts, hogy nem az a baj h nekik milyen jó, hanem h neked nem jó.
Ami még több rétegben is hasznos, az a jótékonyság, v ilyesmi munka. Én apukámhoz mentem ilyen ingyen melóra,(rohadjak meg, nem jut szembe a jó kifejezése xD) ahol fogyatékosokkal kellett foglalkoznom, apám is tolószékes, és azóta picit én is higgadt, jobb ember lettem...
Sunset Limited, köszönöm!
10-es, Neked is. Tudom, hogy minden pillanatban boldog embernek kellene lennem és még nagyon messze vagyok a megvilágosodott elmétől, de úgy érzem határos az erőm és már nem bírom elviselni azt, hogy nem adhatok valakinek szeretetet, szerelmet, szenvedélyt.
Hm..láttad a Harcosok klubját
Akkor leszel felszabadult, ha elérted a mélypontot. Nekem is mindenben ez segített...
Ez nem egyenlő azzal, hogy a padlóra roskadva sírsz. Nem, egyszerűen belátod h most nem jó, tudod h komoly dolog, fáj, de beletörődsz, nem görcsölsz, majd elengeded. Innentől kezdve kibeba*ottul felszabadult leszel, ami növeli az életkedved is,felszabadult leszel, meg az önbizalmad is nő, ami a nőknek bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!