Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem azt, amikor...

Miért érzem azt, amikor boldognak tűnő párkapcsolatban élő lányok képeit látom a neten, akkor villámgyorsan negatív jelzőkkel látom el őket és utálatot érzek irántuk annak ellenére, hogy nem is ismerem őket? Ez megérthető?

Figyelt kérdés
Érdekelne, érez-e valaki ugyanígy.
2012. dec. 30. 23:04
1 2 3 4
 1/35 Patrik24 válasza:
hm talán mert megoldatlan gondod van az életedben..hasznosabb lenne azt megoldani mint idegenek képeit nézegetni:)
2012. dec. 30. 23:05
 2/35 A kérdező kommentje:
Ez jó zene :)
2012. dec. 30. 23:05
 3/35 anonim ***** válasza:
Igen, gyakori hiba az emberben az irigység, és az akarat erő hiánya. Nyugodt lehetsz. De még nagyobb hiba ha vki nem szabadul meg az efféle gyermeki hibáitól, mert lehet h vki picit unalmas ember, lehet h picit nagyszájú, de az irigységtől még nekem is kifordul a gyomrom, pláne ha közé is teszik
2012. dec. 30. 23:06
 4/35 anonim válasza:
Talán mélyen egy kis irigység lehet benned,mert te nem élsz abban (ha van párod ha nincs) és te is vágysz a boldogságra
2012. dec. 30. 23:06
 5/35 A kérdező kommentje:

Igen, az remek zene! Milyen nemű vagy? :)

Sunset Limited: Elismerem, hogy irigy vagyok, de mivel küzdhetném ezt le? Én is azt szeretném, ha szeretne valaki és szerethetnék valakit.

2012. dec. 30. 23:07
 6/35 anonim válasza:
Én is pont ugyanebben a helyzetben vagyok,próbálj meg te is kimozdulni,új embereket ismerni és ami jön:) Jobbat nem tud az ember
2012. dec. 30. 23:10
 7/35 anonim ***** válasza:

Hm, nagyon sok módja van. Vagy próbálsz kicsit Candide módon révbeérni, vagy még enyhébben. Munka, hobbi, ami leköti a figyelmed, v keresel egy hozzád illő párt. A lényeg hogy elsőnek a felfogásodon javíts, hogy nem az a baj h nekik milyen jó, hanem h neked nem jó.

Ami még több rétegben is hasznos, az a jótékonyság, v ilyesmi munka. Én apukámhoz mentem ilyen ingyen melóra,(rohadjak meg, nem jut szembe a jó kifejezése xD) ahol fogyatékosokkal kellett foglalkoznom, apám is tolószékes, és azóta picit én is higgadt, jobb ember lettem...

2012. dec. 30. 23:12
 8/35 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, akik azt állandóan bizonygatják a külvilágnak, hogy tökéletes a párkapcsolatuk/életük, azoknak vannak a legnagyobb problémáik. Nem mindig láthatsz a színfalak mögé, de ha kíváncsi vagy, biztosan a képek mögé tudsz nézni :)
2012. dec. 30. 23:12
 9/35 A kérdező kommentje:

Sunset Limited, köszönöm!

10-es, Neked is. Tudom, hogy minden pillanatban boldog embernek kellene lennem és még nagyon messze vagyok a megvilágosodott elmétől, de úgy érzem határos az erőm és már nem bírom elviselni azt, hogy nem adhatok valakinek szeretetet, szerelmet, szenvedélyt.

2012. dec. 30. 23:14
 10/35 anonim ***** válasza:

Hm..láttad a Harcosok klubját

Akkor leszel felszabadult, ha elérted a mélypontot. Nekem is mindenben ez segített...

Ez nem egyenlő azzal, hogy a padlóra roskadva sírsz. Nem, egyszerűen belátod h most nem jó, tudod h komoly dolog, fáj, de beletörődsz, nem görcsölsz, majd elengeded. Innentől kezdve kibeba*ottul felszabadult leszel, ami növeli az életkedved is,felszabadult leszel, meg az önbizalmad is nő, ami a nőknek bejön

2012. dec. 30. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!