Mi a véleményetek rólam?
14 éves vagyok, 162 centi, és roma származású. Mindig lebuzyznak a tobbiek,csak mert mindkét fulembe fulbevalo van,nyakamban rózsafuzér lóg, és szeretem a rozsaszin cuccokat, de csak a pólókat. Cigizek,is, bár nem azért mert rászoktam, hanem azert mert szerintem meno. Találhatok magamnak így barátnot? Nem roma lányok felé huzudom, és jópofizással szeretném mindig benyalni magam náluk. Alltalaban csak bárátként kezelnek egy ido utan.
Van eselyem?
14/F
De, hogy a kérdésre is feleljek:
Szerintem, a hasonló korú lányok nem erre buknak. - Többre becsülik, ha mersz különleges, és főként ÖNMAGAD lenni.
Ha nem azért cigizel és hordasz két fülbevalót, mert az a menő és rajos, ha nem jópofizással "hódítasz".
Nincs az a lány vagy nő, akit ne érdekelne, hogy valaki odafigyel Őrá, ha normális, akkor Ő is jobban akar majd ismerni Téged, és nem a rajoskodásod fogja meghatni. Szerintem merd felvállalni önmagad, azt, hogy Te mit gondolsz, hogy nem az érdekel, hogy mi a menő... - Te leszel a kuriózum a sok "12 egy tucat" srác között, aki ettől a legnormálisabb lányok legkedvesebb pasipalántája lesz a korosztályodban.
Sok sikert, és majd számolj be, ha van kedved! :)
M.
Ha még nem szoktál rá a cigarettára, csak azért szívod, mert az menő, akkor inkább ne tedd.
Azok a lányok, akik téged komolyan vennének, /nem barátként tekintenének rád/ nem szeretik a bagós srácokat.
Nekem csak szerény véleményem, hogy fiúnak nem való a fülbevaló. Ha nem akarod, hogy lebyzizzanak, akkor ne hordd! Szerencsére az én fiam soha nem is akart hordani, nem tudom, hogyan tudtam volna lebeszélni róla.
Lehet, hogy ti menőnek gondoljátok, de néhányan az alapján ítélik meg az egész embert, hogy milyen a kinézete.
A válaszolók nagy részét ne vedd komolyan, nem is annyira fajgyűlölők ők, inkább csak félre vannak nevelve.
Igazat adok annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy a magyar lányok buknak a roma srácokra.
14 éves vagy, még semmiről nem maradtál le.
Becsülöm a bátorságodat, hogy ezt a kérdést ide kiírtad, bár bizonyára számítottál hasonló válaszokra.
ügyes troll vagy kisfiam, nem tudom a kiíráson nevessek a válaszokon vagy azokon akik ezt komolyanveszik.
de majd kitalálom a 3 opció közül melyik felel meg nekem :D
jópofázással mire számitol, hogyan kezeljenek ? Ez nagyon kevés. Nem a lányokkal van a gond, hanem veled. Úgy kezelnek, ahogy kezelniük kell egy ilyen személyt. Kilométerekről látszik, hogy éretlen vagy, ja, és csak a dugásra mész ? ? ? Pelenkás ! ! !
Menőségből cigizni ? Jézusom, annyira szánalmas ! ! ! !
Na ná, hogy max csak haverként kezelnek, hisz csak ennyit tudsz kifelé adni magadból ! Nem vagy férfias ! Max csak qurvás csajok dugatják meg magukat veled, normális lány soha ! !! !
Azok is csak azért , mert kiváncsiak, hogy dug egy roma srác !
A cigi büdös, nem menő, hanem taszitó, csak egy kölyök vagy még !
Első lépés: légy önmagad. Az ilyen sekélyes divatmajmokat nincs élő ember, aki komolyan venne.
Pl. én sem vagyok a világon a legférfiasabb jelenség (hosszú, szőke hajam van, és nem mondanám, hogy egy izomállat lennék), de én mégis így érzem jól magam, amiből kifolyólag van önbizalmam. Javaslom neked is, hogy nézz inkább úgy ki, ahogy szeretnél, ne úgy, ahogy az elvárt lenne, és akkor, esetleg. Mellesleg, ha 14 évesen nincs még barátnőd, az nem akkora tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!