Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 162 centi, és roma származású. Mindig lebuzyznak a tobbiek,csak mert mindkét fulembe fulbevalo van,nyakamban rózsafuzér lóg, és szeretem a rozsaszin cuccokat, de csak a pólókat. Cigizek,is, bár nem azért mert rászoktam, hanem azert mert szerintem meno. Találhatok magamnak így barátnot? Nem roma lányok felé huzudom, és jópofizással szeretném mindig benyalni magam náluk. Alltalaban csak bárátként kezelnek egy ido utan.
Van eselyem?
14/F
2012. dec. 30. 20:05
11/30 anonim válasza:
Hogy jön a kulcsszavakhoz a meleg?
12/30 anonim válasza:
Ha barátnőt keresel, akkor a normálisakat felejtsd el. Nem azért, mert roma vagy, hanem mert menőségből cigizel, ami amúgy tök ciki, szereted a rózsaszín cuccokat, ami nem túl férfias, mindkét füledben fülbevaló van, mint a lányoknak, és csak benyalni akarod magad. Remélem ez a poszt csak egy vicc, mert ha ezt komolyan gondoltad, akkor elég nagy problémák vannak az ítélőképességeddel.
13/30 anonim válasza:
14 éves vagy és még nem dugtál? szégyeled magad hát milyen tesó vagy?
14/30 anonim válasza:
11-esnek igaza van :D
Úristen szakadooook xD
15/30 anonim válasza:
Ez vicc. Ilyet egy gondolkodó lény nem ír ki magáról.
16/30 anonim válasza:
Hát kis füstös ez nem lesz egyszerű.
Még szerencse, hogy kamu a kérdés. ;)
17/30 anonim válasza:
Még hogy a 21. sz-ban kultúráltak az emberek. Oké, azért mert ilyen hülyegyerek azért viccet csinálhattok belôle. De a származása miatt nem kellene. - Nem vagyok brazil, fehér vagyok, rühellem a nagy részét(megvertek), de bízom benne, hogy ô a normálisak közé tartozik. - Ez nagyon undorító dolog.
18/30 anonim válasza:
"de bízom benne, hogy ô a normálisak közé tartozik"
Nem úgy tűnik :)
19/30 anonim válasza:
:D
az elején tényleg elhittem, hogy komolyan gondolod
20/30 anonim válasza:
14 évesen miért is ne gondolhatná komolyan... - lehet a válaszadók 90%-a se több? - Vagy csak az IQ 14 náluk? - Végül is, mindegy, csak szegény srácot sajnálom, hogy ennyire számíthat mások odafigyelésére...szerintem, ez nagyon gáz !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!