Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 162 centi, és roma származású. Mindig lebuzyznak a tobbiek,csak mert mindkét fulembe fulbevalo van,nyakamban rózsafuzér lóg, és szeretem a rozsaszin cuccokat, de csak a pólókat. Cigizek,is, bár nem azért mert rászoktam, hanem azert mert szerintem meno. Találhatok magamnak így barátnot? Nem roma lányok felé huzudom, és jópofizással szeretném mindig benyalni magam náluk. Alltalaban csak bárátként kezelnek egy ido utan.
Van eselyem?
14/F
2012. dec. 30. 20:05
2/30 anonim válasza:
Ha cigizel akkor a normális lányoknál nem sok esélyed van. Egyébként szánalmas, hogy csak menőzésből cigizel, pedig ettől nem leszel menő. Inkább csak magadat teszed tönkre, de magasról leszarom, hogy hogyan cseszed el az életed.
3/30 Dogmatix91 válasza:
trolololo :D társadalomkritika 5ös :D
4/30 anonim válasza:
Lakatos Armando Josemanuel, el kell keserítselek, a lányok nem szeretik a buta bagós cigánygyerekeket.:-|
20F
5/30 brave55 válasza:
ha kevesebb segélyt kapnátok akkor nem tellene bagóra meg csak 1 fülbevalóra, de amilyen hülyének látszol a kérdésed alapján azt az 1 fülbevalót is a bal füledbe tennéd -.-
8/30 A kérdező kommentje:
fajgyulolok vagytok, megis hamarabb fogok dugni mint ti, mert sok lanynal meno roma sraccal osszejonni, de nem vartam mast toletek :)
2012. dec. 30. 20:16
9/30 brave55 válasza:
5,6 mikor frissítettem a lapot és egymás után néztem a kommetjeiteket.. szakadtam.. :D
10/30 anonim válasza:
Ez nem jött össze haver, én már dugtam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!