Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet valaki szinte a...

Hogy lehet valaki szinte a semmiből optimista?

Figyelt kérdés
Eléggé pesszimista ember vagyok..néha úgy érzem jó így.De egy elég hosszú,és érvekkel teli vita után az egyik barátnőmmel "felnyílt" a szemem.Hogy mindig én vagyok aki pesszimista..Jó vannak rossz dolgok az életemben,nem tagadom,de szeretném valahogy az optimista szemszögből látni a világot/élet.. Sürgős lenne..:| 14\l

2012. dec. 29. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
nezd mindig a dolgok jo oldalat.
2012. dec. 29. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
enis ugyanilyen voltam 5perccel ezelott de MOST ELHATAROZTAM HOGY MINDIG VIDAM LESZEK ES KI UZOM A ROSSZAT A LELKEMBOL*-* most itt igy hajnali fel kettokor valaszolgatok az embereknek esmosolygok mint egy tejbetok:$ csak lass szepnek mindeent, hidd el konnyu es vidaman,boldogan jobban erzed magad!:) ezt a kepet kitettem a szobafalamra: aztadom.co/wp-content/uploads/2012/10/hogylegyboldog.jpg SEGIT:DDDD es nekem meg nagyon segitett a Titok cimu film, fenn van youtubeon, nezdmeg:D megvaltoztatta az eletemet:'D. remelem segithettem es ne feledd: mosolyogj<3 14/L
2012. dec. 30. 01:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszii szépen!Velem tegnap olyan "történt"hogy tök depii zenét hallgattam.. és be volt állítva hogy véletlen szerű legyen.. és jött egy vidámabb dal..utána pedig több...:) és hirtelen tök vidám lettem..:D és mindent átgondoltam,ugye 8.os vagyok,ezért a továbbtanulás meg minden megint csak egy jó nagy löketet adott a heppy felé.De megnézem a filmet,nagyon szépen köszönöm még egyszer..:))))))
2012. dec. 30. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
ja,és köszi a képet..nekünk nincs nyomtatónk,de leírtam,és azt rakom ki a falra.:)
2012. dec. 30. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass tobb vidamabb zenet igy van:D orulok ha segithettem es ha valami gondod van akkor: "Semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz." ha nincs bajod a magyar "rap"-el akkor hallgasd meg a punnany massif-élvezd-et is mert ezis jokedvre derit engem mindig es optimistava tesz:)
2012. dec. 30. 22:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!Én alapból inkább rockosabb irányzatú dolgokat hallgatok.. de a Punnany-élvezd,az tényleg nagyon jó!:)
2012. dec. 31. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!