Érdemes még fenntartanom az optimista jövőképemet, ha egy rakás szerencsétlenség vagyok?
Pont ilyenkor érdemes.
Őszintén, jobban éreznéd magad, ha innentől bunkó és pesszimista lennél? Hát nem. Csak rosszabb lenne. Maradj meg optimistának, a pesszimizmussal a saját életed keserítenéd meg.
Ne mondj le az optimizmusról, ha beletörődsz a dolgokba és csak hagyod, hogy teljenek a napjaid úgy ahogy nem akarod, azzal csak rosszabb lesz.
1 éve nekem is hasonló hangulatom volt, leszartam mindenkit, minden napnak csak a végét vártam, beletörődtem, hogy nem lesz jobb. Életem legrosszabb heteit, hónapjait éltem át ez miatt. Átléptem rajta, változtattam magamon és lám, most úgy látszik, hogy minden kezd a helyére állni.
Ha úgy fogod fel a jövőképed, hogy negatív lesz, akkor soha nem is lesz jobb. Viszont aki -tényleg- nem érdemli meg, azzal ne is legyél rendes, mert csak a saját energiádat pazarlod. Persze bunkó se. Egyszerűen szard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!