Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés

Kedvesnek,alkalmazkodónak tartanak az emberek,mégsem keresik a társaságomat.Mit csinálok rosszul?

Sokszor kezdeményeztem,de ha nem tettem volna, senki nem nyitotta volna rám az ajtót.

Ja,még valami.A bajban mindig megtalálnak persze.

2012. dec. 29. 17:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs veled baj, csak ilyenek az emberek... egyszer biztosan Te is megtalálod azokat a társaidat, ismerőseidet, akik keresni fogják a társaságod :)

ány éves vagy, milyen nemű?

2012. dec. 29. 17:58
 2/19 anonim ***** válasza:
*Hány
2012. dec. 29. 17:59
 3/19 A kérdező kommentje:
40 éves nő
2012. dec. 29. 18:01
 4/19 anonim ***** válasza:
És van családod, vagy élettársad, vagy valaki, akire támaszkodhatnál?
2012. dec. 29. 18:10
 5/19 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés, ha valaki megtudta adni a pontos választ, arra majd én is kíváncsi leszek, mert hasonló cipőben járok én is.
2012. dec. 29. 18:12
 6/19 A kérdező kommentje:

Családi hátterem nincs.

Élettársam van.

Barátaim nincsenek.

Tényleg megtettem mindent a kapcsolataimban amik valaha voltak.Szinte a józan ész határait súrolva.

2012. dec. 29. 18:17
 7/19 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanebben a helyzetben vagyok. Ugy érzem azért történik veled ez a helyzet, mert kedves és alkalmazkodó vagy. Az ilyenfajta embereket mindig meg lehet találni, ha probléma adódik.
2012. dec. 29. 18:17
 8/19 A kérdező kommentje:

Az ördögi körből holmamkiút.

Nincs háttér-próbálok teremteni-pakolok a kapcsolatba,hogy szeressenek.

Ha nem pakolok a kapcsolatba,akkor joggal nem szeretnek és keresnek.

2012. dec. 29. 18:25
 9/19 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Igaz, hatalmas a korkülönbség köztünk, az anyukám lehetnél, én 15/L vagyok.

De már leszarom az embereket :)

Engem sem keres senki, néha az egyik bnőm, mert nem ud mást kihívni, ha unatkozik pl. Nem hívnak fel spontán, nem írnak, nem történik semmi.

Tulajdonképpen antiszociális vagyok :)

De ez van, sz*rok rá, én senki szeretetéért nem fogok kaparni...

2012. dec. 29. 18:59
 10/19 A kérdező kommentje:

Rémes amit írsz.Az ember alapvetően társas lény.Testi,lelki szükséglete a valahova tartozás érzése.Keressék,szeressék...stb

Valóban lehetnék a mamád és aggódnék is érted.Viszont azon is elgondolkodnék,hogy mit nem tudtam megadni neked,hogy ezt érezd ilyen fiatalon.Velem már sokminden történt,ezért vagyok elkeseredve.

Nekem is vannak olyan gondolataim,hogy beveszem a lesz....om tablettát és kész,de ez ennyire nem egyszerű.

Pl:itt volt a Karácsony.Senkitől mem kaptam semmit,még egy sms.- sem.ez azért elég durva volt.Ennyire nem vagyok és voltam elvetemûlt.

2012. dec. 29. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!