Mit tesztek ebben a helyzetben?
Én eddig mindig kerítettem egy kis erőt..
Ha pár napba is telt,hálát adok az égnek és magamnak hogy még itt vagyok.
Aludj,mondj le mindent,hallgass zenét, feküdj a földre, törj össze amit akarsz,tégy amit szeretnél .
Én nem kontrollálom magam egy ilyen helyzetben.
A legjobb azt tenni ilyenkor amit akarsz,a magad jóérzése,és ereje fitt oktatása gyanánt,ami majd megerősít a hitben hogy bármire képes vagy és bármit megtehetsz.
Én ha gödörbe kerültem,mindig megtanultam kimászni belőle.
Itt egyetlen dologban bízhatsz és az a remény,a remény hogy lessz jobb is ,hogy igen is lehetsz még boldogabb,hogy megtalálod életed értelmét,hogy mikor vége van az életednek boldogan hagyd itt a világot mert tudod mit hagysz magad után.
A lényeg ha vannak barátaid akkor ilyenkor tölts velük minnél több időt,ha jó idő van egy kis sétára akkor nyomás ki a helyi parkba ,próbálj találni valami olyan hobbit amit élvezel,próbálj meg mindent a pozitív oldaláról felfogni.Én ha nincs mit csinálni és otthon vagyok akkor vígjáték sorozatokat szoktam nézni amin szétröhögöm magam .Egy a lényeg hogy ami segít az az idő,és te rajtad múlik hogy mivel is osztod be.
Hát... éppen ilyen helyzetben vagyok, de még most sem adom meg magamat.
Receptem nincs a dologra, nekem az olvasás a nagy vigaszom. Azt éppen nem mondanám, hogy majd' kicsattanok a nagy optimizmustól, de nem vagyok hajlandó keseregni. Pedig lenne rá okom, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!