Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szöktél már el? Miért? Mi...

Szöktél már el? Miért? Mi történt utána?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Óvodás koromban egyszer ki akartam szökni az oviból. Kisurrantam a kapun, de ott megláttam hogy a takarítónéni locsolja a járdát. Na ettől úgy megijedtem, hogy inkább visszamentem.
2009. dec. 10. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:

egyszer azt hittem szakitani akar pasim és este 9kor átakartam menni hozzá mikor másfél órára lakik tőlem és busz se volt de lesz.rtam anyám meg elállta az ajtót meg bezárta én meg felmentem szobámba és kiugrottam az ablakon és elszaladtam xDD nővérem meg utánam jött kocsival és végül elvitt inkább aztán kiderült h nem is akart szakitani és h honnan szedtem ezt a hülyeséget xDD

16/L

üdv: egy mocskos kis lázadó=P

2009. dec. 11. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen,13éves koromban,m nem éreztem jól magam otthon,szüleimmel nem nagyon lehetett normálisan megbeszélni a dolgokat,utána is én voltam a hülye,nem nagyon értettek+. Nem lett jó vége,m nevelési tanácsadóba küldtek,leromlott a tan.átlagom,depis lettem stb
2009. dec. 11. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
mikor ovis voltam én is próbáltam megszökni,mert valami rosszat tettem és nem tetszett ahogy lecsesztek és csak a házunk sarkáig jutottam csak el..:D tesóm utánam rohant XD
2010. okt. 18. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!