B25 kérdése:
Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Mindig van valami ami miatt nagyon fellelkesülök és mindent eltervezek előre aztán egyszerre csak úgy érzem hogy nem kéne beleszólnom vagy ezzel foglalkozni vagy teljesen hülyeséget találtam ki. Mit tegyek ellene? Olyan rossz érzés. Előre is köszi a válaszokat.
13/L
2012. dec. 21. 21:22
1/4 anonim válasza:
Ezzel a Te korodban, szerintem nincs semmi probléma :D Lelkesen akarsz valamit, aztán pár nap és már nem is érdekel...ha ez például viszont anyagiakkal függ össze :) Már mint, szeretnél zenére, tánc stb járni, ami kicsit költséges, próbálj meg barátnőkkel valami videóra táncolni, vagy ha zene akkor vegyél egy trombitát vagy mit tudom én :D és pár nap után kiderül lehet ez baromi hülyeség...De akár ki is próbálhatsz dolgokat, mieőtt nagyobb anyagi kiadásokba ölnéd a szüleid, fölöslegesen...Biztos egy zene tanár/ úszás oktató vagy bármi más (nem tudom konkréten mi az ami érdekel) megengedi, hogy kipróbáld a dolgokat. Egyszer úgy is megtalálod ami igazán érdekel, ne aggódj, azt viszont biztos nem fogod félbe hagyni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz sokat segítettél de nem anyagi dolgokról van szó hanem inkább hogy pl. két barátomat össze akartam hozni :)
2012. dec. 21. 21:42
3/4 Snl.Drako válasza:
Egyet értek előttem szólóval, próbálj ki dolgokat, amik érdekelnek, de csak ésszel. Bár én sose jártam arra, de "vicces" történeteket hallottam ám a detoxikálóból, és ha utánanézel, hogy a drogoknak milyen mellékhatásai lehetnek (persze egyik sem biztos) na akkor önként nem nyúlsz hozzájuk. De persze ha zene, tánc, éneklés, sportok, programozás, mittudomén érdekel, egy próbát megér. És ne aggódj, totál normális, hogy lövésed sincs, éppen mit gondolsz/mi bajod van. A te korodban normális.
4/4 Snl.Drako válasza:
A kerítősködést meg szerintem kerüld. Nem sül ki abból semmi jó. Próbáltam összehozni is embereket, és össze is próbáltak már hozni emberrel. Fogalmazzunk úgy, hogy minden sikerült, csak az nem, amit akartunk/akartak. Az ember alapból nehezen kiszámítható, ilyen téren meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!