Kisebbségi komplexus- mit tehetek ellene?
Súlyos kisebbségi komplexussal küzdök, mióta az eszemet tudom. A szokásos sztori nálam is megvan, lenéztek otthon, bölcsiben, oviban, általánosban, gimiben…most így 23 éves fejjel ezt egy kicsit „meguntam”… utólag visszanézve, meg most is, szerethető figura vagyok, de képtelen komolyabb barátságokat kötni, pasikból is mindig a debileket fogom ki… van egy fal, egy gát, amit nem tudok áttörni, félek, hogy az emberek megismernek, holott mindennél jobban erre vágyom… Ha valaki közeledik felém, szorongok, egyből teljesítési kényszerem van, és onnantól bukta. Van 2 lány is, akik szeretnének velem barátkozni, mert ha egy-két órára felszabadultabban viselkedem, akkor hasonló hasonlóval barátozna annak rendje és módja szerint, de aztán begörcsölök, mert ő egy normális ember, én meg csak ugyebár az a kis senki… Jártam pszichológusnál, de a probléma önmagába fordult, mert nem mertem elmondani senkinek, hogy kezelésekre járok, és még zárkózottabb lettem. Néha eszembe jut az öngyilkosság, de csak álmodozok róla, mert nem vagyok hajlandó ezzel tönkretenni a családomat. Nem akarom, hogy ez örökre az önmegvalósításom útjába álljon…
Válaszokat előre is köszi!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!