Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Részegség, másnap, lelkifurdal...

Részegség, másnap, lelkifurdalás. Ismerős? Mit teszel ellene?

Figyelt kérdés

Még ha nem is tettem vagy mondtam olyat ami miatt szégyenkeznem kell, másnap mindig csak ülök agyalok és találok olyan momentumot ami miatt magamban szégyenkezek.

Hallottam egy régi íróról aki mindig berúgott hogy másnap a lelkifurdalása miatt egy csomót írjon. Érdekes!

2012. dec. 2. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem is mindig ez van. Nem teszek ellene semmit :D Harmadnapra már nem nyomaszt úgysem :D
2012. dec. 2. 15:48
 2/4 Csirke666 válasza:
Velem is van és ha valakinek van jó módszere ellene az irja meg nyugodtan.. érdekel.. nagyon is
2012. dec. 2. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszéld ki magadból a barátnődnek
2012. dec. 3. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha még érdekel valakit, kifejlesztettem egy módszert :D

A lényege hogy józanul kell lefeküdni, amikor már valamennyire tisztán látod az eseményeket. Több lépése van:

- Gyalog hazamenni, akár nagyobb kerülővel, 1 órás séta már jó.

- Rengeteg folyadék (víz, üdítők) amennyit csak meg bírsz inni.

- Másnap lehetőleg időben kelni, kádban fürödni, kiadósat enni.

-Még a berúgás alatt: olyan nem mondani amit józanul nem mondanál. Így is vicces tud lenni viszont nem lesz mit megbánni másnap. Nem részegen kell nagyfiúnak lenni, részegen anélkül is minden viccesebb.

-Kevés cigi.

2013. márc. 7. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!